Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SEGÍTSÉG! A barátnőm fáradtság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTSÉG! A barátnőm fáradtsága frusztál de azt nagyon! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok a barátnőm pedig 18. Több mint másfél éve vagyunk együtt és mindketten nagyon szeretjük egymást. Én dolgozok már 1 éve ő pedig az utolsó évét járja suliba. Kb 1-2 hete vettem észre rajta, hogy nem bújik és nem csókolgat meg nem úgy áll hozzám, ahogy eddig.Szex-el is gond van, mert már több mint 1 hete fáradt hozzá. Volt, hogy úgy jött át, hogy este szeretkezünk, de fáradtság végett elmaradt8de mondta ,hogy vágyik rá).Beszélgettünk is róla és olvastam...az interneten persze, hogy a fáradság elnyomja a vágyait és a figyelmét velem szemben.Már nem mondja, mennyire kíván és zavarja, ha sokat csókolgatom és újok hozzá.Úgyérzem érzalmileg nagyon túl vagyok fűtve, mintha annyi mindent akarnék adni, de nem ad rá lehetőséget.Nagyon ki vagyok borulva, munkaközben is és egyfolytában csak rá gondolok és arra, hogy mennyire vágyom rá, hogy minden olyan legyen, mint eddig.Nem tudom mit tegyek, hogy ez az érzés elmúljon vagy gyengüljön.Tudom, hogy szeret és tudom, hogy ha tényleg kipiheni magát és nem lesz stresszes és fáradt, akkor minden a régi lesz.Úgy érzem, mintha eltaszítana de ez nem így van.Mikor rágondolok, néha úgy érzem, mintha összetörne a szívem.Nyilván túlreagálom a helyzetet, ez normális? mit tudok csinálni, hogy megnyugodjak, mert ha látja, hogy ki vagyok borulva, még több teher nehezedik rá és még tovább marad ez az állapot.Hogyan segítsek magamon/magunkon?
2009. szept. 29. 10:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én vagyok az aki azt írta, hogy velem is ez történt.

És képzeld megint le kell írnom, velem is ez történt.

Szakítottunk, azután a lány úgy döntött nagy butaságot csinált, velem akart lenni. Össze is jöttünk megint, pár hónap múlva kiderült, hogy közben ő valaki mással is "jár".

Az igazi tanulság: a nők nagyon buták

2009. okt. 18. 13:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért ez a lehet, hogy majd még kellesz duma után remélem elküldted a búsba. Ne hagyd, hogy fosos bugyi módjára hol levegyen, hol vissza.
2009. okt. 19. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!