Mit csináljak ha mindenből rosszabbul teljesítek?
Figyelt kérdés
Elkezdődött az iskola azóta rosszul teljesítek az edzőterembe. Egy izomcsoportra kb 16setet csinaltam egy heten. De most kb 8at csinalok vagy kevesebbet, a súlyok is lejjebb mentek. Pedig nem kezdtem el kevesebbet enni, ugyanannyit eszek.
Pihennek de nem olyan gyorsan megy a regenerálás. Nem égettem ki magam egy izomcsoportra max 20set az nem sok
2022. szept. 19. 14:45
1/3 anonim válasza:
Programozd át úgy az edzéstervedet, hogy megfeleljen a jelenlegi életkörülményeidnek, a jelenlegi regenerációs igényeidnek. Erről szól a súlyzós edzés: folyamatos adaptáció, folyamatos újratervezés.
2/3 anonim válasza:
Amit előző írt + aludj többet. Az is lehet, hogy stresszes lettél az iskolakezdéstől és majd elmúlik.
3/3 anonim válasza:
Te "set" alatt az egyes izomcsoportokra a hetente elvégzett munkasorozatok számát érted? Ha igen, akkor ez naturálban hetente 10-12, koxxal 10-20. Gondolom nem koxolsz, szóval hiába csinálsz meg hátra 5 gyakorlatot 4 sorozattal, nem fogsz jobban fejlődni, csak az idegrendszeredet terheled le vele, és a regeneráció idődet tolod ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!