Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Fáradtatok már bele munkába...

Fáradtatok már bele munkába és keztetek rosszabbul teljesíteni emiatt?

Figyelt kérdés
Van egy mihaszna kollégám az minimumot se teljesít nem tud, nem akar tanulni mindenért félbeszakít vagy engem vagy a főnököt.De szereti tettetni,hogy ért a dolgokhoz.Simulékony,finom módon szemtelen kibúvókat keres,lòg,hülyeségekkel foglalja el magát.Elkezdtem visszavenni magamból- nem lehet azt hogy mindenen én agyaljak,pattogjak egyik helyről a másikra ìgy rámarad a főnökre vagy délutánra marad.Nem érdekel hogy az ismerőse,ez egy rettenetesen manipulatív ember egy parazita máshonnan mint a kóbor kutya kilenne csapva.Nem értem nem kapcsol igazan ez már a cég kárára megy mert sok a munka.Minimális intézkedéseket tesz,nem mond senkinek semmit csinálhatja ő ha nagyon nincs aki megcsinálja...kezd kimerülni ő is.Elege van ha nincs a cégnél állandóan otthon a laptopján kell követni a cég dolgait, javítgatni a kedves munkatársak hibáit.De tehet róla.Esik szét a rendszer,veszünk el dolgokban és az a szomorú, hogy itt lehetne szépen dolgozni...rendszerezni a dolgokat,de akkor mindenki odakellene,hogy tegye magát és nem a telefon nyomkodás, beszéd kellene,hogy a központban legyen.Nem kompenzálhat egy ember a másik kettő helyett délelőtt.Én átlátom a folyamatot, tudom mit mikor,hogy kell csinálni. Nem igaz a főnök nem látja át csak nincs kedve feltolni a segget,meg dolgozni vagy ha azt nem az övé az egész munkára kellene bírni az embereit.

2020. nov. 25. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a mostani munkahelyemen.

Elkezdtek kihagyni információkból, semmibe venni az észrevételeimet, használják az ötleteimet, de más kapja értük az elismerést. Ez nagyon demotiváló.

2020. nov. 25. 09:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen
2020. nov. 25. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb mikor a főni meg a kolléga nem csinálnak semmit csak te👍👍👍

Aztán annyira agyvérzést kapsz, hogy a jól fizető munkádat ott hagyod, mert agresszív vagy mindenkivel haza viszed a munkát, nem alszol, pörögsz folyton, nyugtatókon élsz 👍👍

Ezek meg vakargatják egymásnak.

Remélem a karma visszaütött rájuk..

2020. nov. 25. 09:57
 4/4 A kérdező kommentje:

1-es igen nekem is beszéltek a fejem fölött olyan információkról amiket én egyeztettem a kliensekkel és a jelenlétemben a kedves nem dolgozó kolléga lett erről megkérdezve.Amiota megmondtam ismét egy-két dolgot a főnöknőnek azóta ebből visszavettek és ezt a főnöknő meg kolléga csinálta...

3-as már elértem azt a szintet,idegesség,agresszió,rosszul alvás,rossz érzés belülről...

Rosszat nem kívánnék max.annyit,hogy a főnöknő megérdemelne még egy olyan munkást a váltásba mint a kolléga akkor dolgozhat kettő helyett már így is elég hogy jobban kivontam magam a munkából...Szimpátiára, ismeretségre nem lehet üzletet alapozni vagy vegyen fel csupa ismerősöket akkor majd minden menni fog ott a munkán kívül.És két munkása akiket úgy favorizál épp nem úgy dolgoznak ahogy kellene,főleg az egyik.És ha a másik kolléganő vagy én elmennénk kibillen a tartó oszlop a cégnél. Már az is meglátszott az utóbbi hónapokban,hogy a menedzserno 3hónapot nem volt a cégnél külföldön volt.

2020. nov. 25. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!