Fáradtatok már bele munkába és keztetek rosszabbul teljesíteni emiatt?
Igen, a mostani munkahelyemen.
Elkezdtek kihagyni információkból, semmibe venni az észrevételeimet, használják az ötleteimet, de más kapja értük az elismerést. Ez nagyon demotiváló.
Legjobb mikor a főni meg a kolléga nem csinálnak semmit csak te👍👍👍
Aztán annyira agyvérzést kapsz, hogy a jól fizető munkádat ott hagyod, mert agresszív vagy mindenkivel haza viszed a munkát, nem alszol, pörögsz folyton, nyugtatókon élsz 👍👍
Ezek meg vakargatják egymásnak.
Remélem a karma visszaütött rájuk..
1-es igen nekem is beszéltek a fejem fölött olyan információkról amiket én egyeztettem a kliensekkel és a jelenlétemben a kedves nem dolgozó kolléga lett erről megkérdezve.Amiota megmondtam ismét egy-két dolgot a főnöknőnek azóta ebből visszavettek és ezt a főnöknő meg kolléga csinálta...
3-as már elértem azt a szintet,idegesség,agresszió,rosszul alvás,rossz érzés belülről...
Rosszat nem kívánnék max.annyit,hogy a főnöknő megérdemelne még egy olyan munkást a váltásba mint a kolléga akkor dolgozhat kettő helyett már így is elég hogy jobban kivontam magam a munkából...Szimpátiára, ismeretségre nem lehet üzletet alapozni vagy vegyen fel csupa ismerősöket akkor majd minden menni fog ott a munkán kívül.És két munkása akiket úgy favorizál épp nem úgy dolgoznak ahogy kellene,főleg az egyik.És ha a másik kolléganő vagy én elmennénk kibillen a tartó oszlop a cégnél. Már az is meglátszott az utóbbi hónapokban,hogy a menedzserno 3hónapot nem volt a cégnél külföldön volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!