Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy sok srác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy sok srác akinek volt barátnője, de már évek óta nincs belekényelmesedik a szingli életbe?

Figyelt kérdés
Pedig legbelül szeretne társat, de ehhez nem tesz semmilyen lépést sem. Ti is sok ilyet ismerték? 30/N.

2022. okt. 29. 21:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is így vagyok vele. Volt egy hosszú kapcsolatom, ami sajnos véget ért. Utána vagy 2 évig semmi, egyrészt sok idő kellett hogy kiheverjem, másrészt nem is hajtottam magam új kapcsolatért, jó volt egyedül. Utána lett egy rövidebb, kb egy éves kapcsolatom, de abban is azt éreztem hogy nem az igazi, ráadásul amit addigra már megszoktam egyedül (ahogy előttem is írták, pl egész lakás az enyém, sok én időm van, nem szólnak meg semmiért, nem kell alkalmazkodni stb) és most, hogy megint kb egy éve egyedül vagyok úgy érzem hogy belefáradtam. Ha esetleg jön valaki szembe, akivel nagy lesz köztünk a szerelem, összhang akkor természetesen örülni fogok neki, de így is kényelmes az életem. 28F
2022. okt. 30. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!