Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy sok srác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy sok srác akinek volt barátnője, de már évek óta nincs belekényelmesedik a szingli életbe?

Figyelt kérdés
Pedig legbelül szeretne társat, de ehhez nem tesz semmilyen lépést sem. Ti is sok ilyet ismerték? 30/N.

2022. okt. 29. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

igen, én pl feladtam

35/F

2022. okt. 29. 21:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem.
2022. okt. 29. 21:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

1-es válaszoló a Kérdező "feldobta a labdát" - ha jól értelmezem.

Neked már csak vissza kellene jelezned valamilyen módon...

2022. okt. 29. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

En 40 evesen adtam fel hazassag es valas utan. sokkal kenyelmesebb igy, szex meg van ha akarom.

Nagyon ritka, hogy erzem, hogy kene valaki tars viszont a korabbibol tanulva ugy anyagi mint lelki szempontbol jobb igy

2022. okt. 29. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy nem labda volt, hanem csak nem érti, hogy vannak ilyen emberek 🤷

(1es voltam)

2022. okt. 29. 21:17
 6/11 Noren1989 ***** válasza:
89%

Én pl belaktam az egész lakàst.

És baromi kényelmes.

Lehetek itthon egész nap egyszàl petsben, akkor nézek filmet, amikor akarok, lemehetek a baràtaimmal bàrmikor...

2022. okt. 29. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Belefáradtam! Most 34 vagyok, és karácsonykor lesz pont 2 éve, hogy egyedül vagyok.

Igazából teljesen jól érzem így magamat. Anyagilag jól állok, szüleimmel, rokonokkal, barátokkal jó a kapcsolat. Sportolok, építem a vállalkozásomat.

Ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem mennék bele kapcsolatba, csak nem keresek senkit, és nem erőlködök. Ha jön valaki, akkor jön, ha nem, akkor nem.

2022. okt. 29. 21:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Anno én azért voltam ilyen állapotban mert így is megvolt minden. Voltak ilyen-olyan felszínességű kapcsolataim, csak szex alapon bármikor találtam partnert, voltak barátaim, ismerőseim. Nem hiányzott hogy bárkivel is összebútorozzak, tök jól éreztem magam.
2022. okt. 29. 21:37
 9/11 MolotovPunk ***** válasza:
93%

Ismerek ilyet. Én magam is ilyen pasi lettem, több éve szingli vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy ne akarnék barátnőt. Az viszont tény, hogy az egyedülálló agglegény életnek is megvannak az előnyei. Persze néha megkapom rokonoktól és 1-2 kollégától a kérdést, hogy miért nincs barátnőm? Hiszen régebben volt. Mondjuk az is igaz, hogy inkább csak olyan nővel jönnék össze, akinek nincs gyereke.

35/F

2022. okt. 29. 21:44
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Detto! Csak én 44éves. Nagyon jól leirtad. De lehetne még sorolni az előnyöket bőven!

2022. okt. 29. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!