Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az baj ha nem éreztem szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha nem éreztem szexuális vonzalmat az első randin?

Figyelt kérdés
Anélkül is lehet ebből kapcsolat?
2022. okt. 29. 18:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A személyisége vonz, de a kémia nincs meg. Van ez így néha. Találkozzatok még 1x sima randira és eldöntöd.
2022. okt. 29. 22:02
 12/17 A kérdező kommentje:

9 sajnos nekem is ez a tapasztalatom.

11.jovo héten futunk meg egy kört aztán meglatjuk.

2022. okt. 29. 22:30
 13/17 anonim ***** válasza:
37%

Látszik, hogy nem olvastok más kultúrákról. Ill. korábbi korokról. Nagyon sok időn keresztül és nagyon sok társadalomban az volt a szokás, hogy gazdasági, politikai megfontolásokból házasodtak emberek és igenis, hogy meg tudják kedvelni egymást. Természetesen van olyan, hogy első pillanattól undorodnak egymástól (vagy legalábbis az egyik a másiktól), de rengetegszer egy rövidebb idő után összeszoknak és igen, lehet egy olyan embert vonzónak találni, aki először nem tetszett vagy semleges volt.

Megismétlem, hogy a férfiaknál sokkal fontosabb az első, ösztönös benyomás és vonzódás. A nőknél ez nem igazán így működik. Egy nő attól is változtathat az első benyomáson, hogy látja, tapasztalja, hogy a férfi vonzódik hozzá + jól el tudnak beszélgetni + jól érzik magukat együtt + sok közös érdeklődési, találkozási pontjuk van. És akkor nő részéről is létrejöhet a vonzódás. Simán.

2022. okt. 30. 09:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

#13 Azért a középkorban kicsit más volt a helyzet, mivel a nőknek nemigazán volt beleszólása kivel házasodik, mert politikai és gazdasági szempontok fontosabbak voltak, meg persze az istentől való félelem, illetve a szexre se mondhatott nemet mert azt kellett csinálni amit a férfi mondott. Aztán vagy beletörődött vagy nem.

Manapság meg a nők fejében az van, hogy ha nincs meg a szikra, akkor jó-jó ez a pasi, de hátha van jobb.

2022. okt. 30. 10:04
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem az hogy " hátha van jobb " , de egyszerűen nem érzem azt a boldogságot. Nekem nagyon fontos a szex ( 29 éves vagyok ) a szerelem, az érzések .

1 hónapja találkoztam egy másik férfival és ahogy meglattam vagy épp mellém állt egy leírhatatlan vonzalmat éreztem.

A jelenléte boldoggá tett.

( ott más gondok voltak, nem szeretném részletezni )

A beszélgetés is jól esett,minden rendben volt.

És én úgy érzem,ha valaki igazán tetszik, és vonzodok hozzá, vele a beszélgetés ,a közös programok a szex ,minden teljesen más mint valakivel akit " elfogadok" vagy épp kompromisszumnak tekintem.

2022. okt. 30. 11:11
 16/17 anonim ***** válasza:

14, 15

Értelek titeket és elfogadom, amit írtok.

De én tényleg többször jártam így, hogy elsőre nem szimpi férfi később nagyon bejött. Például voltam (ez még nagyon rég történt) egy olyan céges kiránduláson, ahová úgy vitt el a volt főnököm, hogy már nem dolgoztam ott. És közben jött egy új kollega. Eljött a külföldi utazásunk első napja, a hosszú buszút. Na ő első pillanatban szinte lecsapott rám, közeledett, nem rejtette véka alá, hogy érdeklődik. Engem egyáltalán nem érdekelt, mert zavart, hogy ennyire nyomul. Jó hosszú volt az út, egy-két óra után megkérte a mellettem ülőt, hogy üljön el valahova és mellém ült. Életemben olyan jót keveset beszélgettem. Értelmes volt, kedves és akkor már nyugodt, nem nyomulós. Én is szinte beleszerettem pár óra leforgása alatt. Ha nekem délelőtt azt mondja valaki, hogy délutánra kedvelni fogom ezt a pasit, akkor kiröhögöm. Az alatt a pár nap alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz. Az az aprócska probléma volt, hogy mindkettőnknek volt valakije. Szóval nem lett belőle semmi. De én például az ő hatására kezdtem el sportolni (ő egy nagy sportember volt). És nagyon sokat gondoltam rá az elmúlt sok évben.

2022. okt. 30. 17:11
 17/17 anonim ***** válasza:

A párommal 4 éve vagyunk együtt, és az egész úgy indult, hogy lekoptattam mert épp másét voltam oda, meg amúgy sem tetszett annyira. Aztán annyira kapálózott, hogy beadtam a derekam és elmentünk randizni. Még a 4. - 5.randi után sem éreztem vonzalmat.

Mostmeg legszívessbben felfalnám :) :) :)

2022. okt. 30. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!