Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az baj ha nem éreztem szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha nem éreztem szexuális vonzalmat az első randin?

Figyelt kérdés
Anélkül is lehet ebből kapcsolat?
2022. okt. 29. 18:54
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Hozzateszem,külsőre annyira nem az esetem,viszont vannak rajta "szep" vonasok, ami nagyon is tetszik.

Szexuális vonzalmat nem éreztem, pedig általában az első randin már érzem hogy meg-e szeretném csókolni,le -e szeretnék feküdni vele,érzek e szexuális vonzalmat.

Nala egyik sem volt jelen,viszont nagyon jól elbeszelgettünk. Kedvelem. Ez még alakulhat?

2022. okt. 29. 18:56
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Adj időt neki, még alakulhat. Egy randi, nem randi, ahogy szokták mondani.
2022. okt. 29. 18:59
 3/17 StevenUp ***** válasza:
93%
Ezért találták ki a randi fogalmát. Néha találkoztok és ha később sem alakul ki semmi akkor dugás nélkül lehet szétvàlni
2022. okt. 29. 19:01
 4/17 Lazy Lover ***** válasza:
92%
Igen nem feltétlenül kell elsőre majd ki alakul
2022. okt. 29. 19:01
 5/17 anonim ***** válasza:
67%

szerintem nem alakulhat később sem.

ha nem érzed azt az első pillatatban hogy a szemeivel szétszaggat, akkor kár tovább vinni.

nekem anno volt olyan csajszi akivel ismerkedtem, hogy amikor télikabátban volt; nem beszélt, akkor is felállt rá :D

2022. okt. 29. 19:02
 6/17 A kérdező kommentje:
En vagyok a nő.
2022. okt. 29. 19:19
 7/17 anonim ***** válasza:
92%

6

Nyilván te vagy a nő.

És még azt sem tudod, hogy másként működünk, mint a férfiak? :))

Neked nem kell feltétlen izgalmat érezned először. Hagyj magadnak időt arra, hogy ismerkedjetek. Elmesélhetném, hogy mit éreztem és gondoltam, amikor a kisebb fiam apjával először találkoztam és hogy aztán ez a következő hetekben, hónapokban és években hogy alakult... Konkrétan rondának találtam és idővel rájöttem, hogy gyönyörű vonásai is vannak, gyönyörű a teste és szexuálisan nagyon vonzódtam hozzá évekig (még a szakításunk után is).

2022. okt. 29. 19:24
 8/17 anonim ***** válasza:
54%
Kàr erre időt pazarolni...
2022. okt. 29. 20:07
 9/17 anonim ***** válasza:
76%

Nekem az a tapasztalatom nőként, hogy ha elsőre nincs meg a kémia meg az a villámcsapás jellegű érzés hogy kell a másik, akkor később sem lesz. Ha meg ez az érzés megvan, akkor ha 4 évig nem beszéltek és nem talalkoztok és utána igen, akkor is érezni fogod. Legalább is nálam mindig így volt.

Szimplán jó beszélgetés kevés ahhoz hogy működjön egy kapcsolat.

2022. okt. 29. 21:44
 10/17 anonim ***** válasza:
#9 Igesn sajnos ez így van! Nekem is volt olyan, hogy telefonon simán elbeszélgettün akár órákat is, aztán az első találkozón mégse volt meg a szikra.
2022. okt. 29. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!