Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet izgató,szexuálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet izgató,szexuálisan vonzó egy rendkívül kövér nő számotokra?

Figyelt kérdés
Engem szexuálisan csak az óriási méretű nők vonzanak.Nem tudok ellenállni a hatalmas idomoknak,rajongok értük.Van ezzel így más is itt?

2022. okt. 29. 07:17
1 2
 11/18 Senior Séf ***** válasza:
68%
Kizárt. Egyszer fiatal koromban kíváncsiságból meg akartam dugni egyet, hát fel se állt a farkam, pedig sohasem volt gond vele. Szegény apámnak egyenesen hányingere volt a hájas nőktől.
2022. nov. 1. 18:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem egyforma az ízlésünk! Nekem meg a csontos,gebe nőkre nem áll fel.
2022. nov. 1. 19:35
 13/18 anonim ***** válasza:
zsír fetisiszta
2022. nov. 1. 19:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Próbálkoztamegy kövér lánynál de elment a kedvem amikor alig bírtam ágölelni a hasa miatt.
2022. nov. 1. 21:57
 15/18 anonim ***** válasza:

"Nekem meg a csontos,gebe nőkre nem áll fel."

Ezek szerint nem értetted meg a válaszokat.. ha valaki nem szereti az elhízott, hájas nőket, az nem azt jeleni, hogy a csontos gebékre bukik...

Szerinted valaki vagy gebe vagy elhízott? Közötte nincs semmi??

2022. nov. 3. 09:31
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

Én egyenesen undorodom tőlük. Az igénytelenség netovábbja.

De hát ha valaki egyszer szereti a húsos, bepállott muffot...Akkor nyalja.

2022. nov. 3. 10:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Egy kövér nő is lehet ápolt,tiszta,s egy jó alakú is ápolatlan.Ez nem súlyfüggő.Számomra szépek a nagyon kövér nők.
2022. nov. 3. 10:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én megdugom ha gebe ha sovány ha átlagos ha húsis ha kövér ha dagadt ha extra dagadt szal jah mindegy nekem
jan. 8. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!