Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér nőkből nehezebben nézik ki a férfiak hogy aktív a szexben? 25N
Figyelt kérdés
167cm és 115 kg vagyok, szeretek lovagolni, kutyapózban is imádom amikor én mozgok a pasi farkán és nem ő dug engem. Szeretek új pózokat kipróbálni, voltam ennél régen sokkal vékonyabb is de nem érzem hogy csökkent volna a mozgás vágyam a szexben
A vékony nőkről előbb feltételezik a mozgékonyságot a szexben?
2022. okt. 25. 22:57
1/17 anonim válasza:
Bár szelhetnek ilyen csajjal. Alom jó lehetsz :D
2/17 anonim válasza:
Igen mert mozgékonyabbak is általában, sőt jobban is bírják (tapasztalataim szerint).
3/17 anonim válasza:
Ahh *szexelhetnék
Imádnám az alakod.
4/17 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy attól, hogy kövér, kevésbé aktív.
5/17 anonim válasza:
Persze hogy a vékony csajok mozgékonyak, ez nem kérdés. Ettől persze lehetsz aktív, de biztosan nem annyira mint egy 55-70 kg-os nő 167cm magassággal. Nem bántásból, de az én f.aszomon ne lovagoljon egy 115-kg-os nő! Egy rossz mozdulat és reccs...
6/17 anonim válasza:
Hát lehet aktív szeretnél lenni, de ahhoz tüdő is kellene, ami ekkora zsírfelesleggel szerintem elég nehezen megy 😂
Ettől még ne aggódj vannak akik a dagadt nőket szeretik (meg egy csomó fickó akinek tökmindegy csak lyuk legyen már).
7/17 anonim válasza:
sztem nincs vele gond, simán bevállalósabb, kivancsi
8/17 anonim válasza:
Lehet van egy ilyen sztereotípia de te vagy rá az ellenpélda. A lényeg hogy mennyire vagy bevallalos és odaadó
9/17 anonim válasza:
Talán az alkatuk miatt van aki így gondolja.
Én elég telt lányokkal voltam, nálad ducibbakkal is mégis élveztem a szexet és nem volt bajom a partner teljesítményével.
10/17 anonim válasza:
Tényleg? Mégis kinek a farkán mozogsz, te a 41-es MBI indexeddel? Inkább a fogyáson járjon már az eszed, ha nem akarsz pár éven belül szívrohamot kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!