Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér nőkből nehezebben nézik ki a férfiak hogy aktív a szexben? 25N
167cm és 115 kg vagyok, szeretek lovagolni, kutyapózban is imádom amikor én mozgok a pasi farkán és nem ő dug engem. Szeretek új pózokat kipróbálni, voltam ennél régen sokkal vékonyabb is de nem érzem hogy csökkent volna a mozgás vágyam a szexben
A vékony nőkről előbb feltételezik a mozgékonyságot a szexben?
Én egyetértek az okfejtéseddel.
Kizàrólag olyan kövér nővel voltam, aki nemhogy aktív volt, de a lovaglàs is azt jelentette nàla, h betakar a testével, mint egy jókora, pihipuhi, forró takaróval...
156cm vagyok 98kg és ugyan olyan aktív vagyok szex közben mint amikor vékonyabb voltam.
De természetesen mindenki más, máshogy bírja a "mozgást".
Lehet,hogy a kérdező az extrém kövér nőkre gondolt.Szerintem ők nehezen ismerkednek,mert gátlásosak.Ha már a partnered,akkor aktívak a szexben.Úgy értem,hogy ők is kívánják,annak ellenére,hogy nehezen mozognak az ágyban.
Szerencsére voltak ilyen alkatú kedveseim,s imádtam velük a szerelmeskedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!