Az igaz hogyha kövérebb valaki akkor nehezebben bírja a hőséget mint egy vékonyabb ember?
Nagyon igaz.
Egyrészt nagyon szigetel a hájréteg, másrészt túlsúlyt okoz, amit cipelni kell, és harmadrészt súlyos hormonális elváltozásokat okoz, emiatt van a megemelkedett pulzus, vérnyomás, stb, mivel a szervezet a megváltozott belső elválasztású mirigyekre úgy reagál, hogy jobban pörgeti az érrendszerben a vért.
Nem véletlenül ugatják kismillió helyen, hogy mozogj, és fogyj le.
Nem azért, mert idegesíti őket a bojler tested látványa, hanem mert bármilyen hihetetlen, de jót akarnak neked, meg a környezetedben élőknek is.
Én, ha munkaadó lennék, fel nem vennék kövér embert, legfeljebb csak irodai, tedd ide tedd oda munkára.
A hőérzet nem a bőrben alakul ki, minél közelebb van az izomzat a külvilág fele, "szigetelés" nélkül, annál hajlamosabb gyorsan visszahűlni.
Ismerős testépítő srác folyamatosan taknyos, és fázik, nem véletlenül.
"Nem azért, mert idegesíti őket a bojler tested látványa, hanem mert bármilyen hihetetlen, de jót akarnak neked, meg a környezetedben élőknek is." Ja persze jót akarnak. Csak fölényeskedő beleugatást akarnak a legtöbben és hogy kicsit jobban érezzék magukat a másik alázgatásától. Ez kicsit feledteti a saját frusztrációjukat.
Miután lefogytam ugyanezek a "jót akarók" kérdezgették, hogy hová fogyok, jaaaj de lefogytál, és dühösek voltak, hogy vékonyabb, fittebb lettem, mint ők.
Hagyjuk már.
110 kilós rokonom ezerszer jobban tűri a meleget, mint én, ez nemcsak ettől függ.
Most azért is lehetsz rosszabbul, mert egész tavasszal hűvösebb idő volt és hirtelen vátltott át brutális melegbe az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!