Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak lányok, akik arra vágynak, hogy egy dagadt, hájas férfi rájuk másszon, leteperje őket, vadul szexeljenek és a csávó közben jól rájuk izzadjon?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 01:19
2/9 anonim válasza:
Nekem fordítva, ilyen nőre vágyok 😂
3/9 anonim válasza:
2-esd, ezt nehéz elhinnem... de ha komoly, miért? Meg tudod indokolni, vagy körül tudod írni, mi izgat ebben?
5/9 anonim válasza:
Ha pasik között van olyan akik a 150 kg-s dagadt, zsírtól szétfolyó nőkre izgulnak akkor hidd el a nők között is van aki az általad leírt típusra indul be. Mondjuk arányaiban is kb. hasonló lesz a helyzet. Ja meg van még egy faktor amiért egy nő dug egy ilyen pasival: a pénz 😂
6/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire dagadt. Egy 130 kilós pasi még szexi is lehet, az meg, hogy izzad, teljesen normális.
Nekem nincs bajom a husos pasikkal, de én sem vagyok egy nádszál.
9/9 anonim válasza:
Az 5. válaszolónak igaza van.Én férfiként imádnék egy olyan nőt,mint amilyen férfira vonatkozik a kérdés.Akár 200 kg-os nővel is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!