Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mennyit nagyítotok a csajoknak a szexuális élményeitekről, a nőkröl akikkel együtt voltatok?
"Sose tárgyalják hogy mondjuk ők milyen alaposan nyalják ki a csajt, vagy mennyire istenesen dugják meg"
Én ezért lettem már lepapucsozva, halál komolyan. Szomorú de van aki itt tart agyilag.
Amikor még "fiú" voltam, tapasztalatlan, éretlen a nők gondolkodásának megértésében akkor beleestem ebbe a csapdába. Több "lehetőséget" elbuktam e miatt.
Tanács barátom: ne sztárold magad! Visszatetsző a nőknek ha valaki magát fényezi, egoistára, figyelmetlenségre utal. Nem akarnak versenyezni exekkel, korábbi partnerekkel. Akinek csapod a szelet nem a múltbéri "hőstetteid" érdeklik csak az hogy vele hogy viselkedsz, vele szemben mit tudsz domborítani.
10+ évesen őszintén csjaoztam. 14-16 évesen, a többieket látva felismertem azt, hogy nagyítani kell, mert akkor sikeresebb leszek. 16 évesen rájöttem, hogy ha nagyítok, akkor azzal saját magam fogom becsapdázni, szóval tök felelseges. 16 éves korom óta soha nem mondok többet vagy nagyobbat annál, mint ami volt, vagy mint amire képes lennék.
Ja, és még valami! Nem szoktam dicsekedni, ha szóba jön a téma, akkor beszélek róla, de nem felvágásnak szánom.
Ha ez a téma hozódik fel akkor én próbálok a minimumra szorítkozni.
Lenne mit mesélnem, de mivel a párom sokkal fiatalabb mint én,
és én voltam az egyetlen partnere, így kellemetlen neki a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!