Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mennyit nagyítotok a csajoknak a szexuális élményeitekről, a nőkröl akikkel együtt voltatok?
Nekem minden pasi azt mondja, hogy az összes nő hatalmasakat élvezett tőle, meg vagy 10x minden szex alkalmával🥱
Nos a valóságban a nők 80%-a nem képes hüvelyi orgazmusra. Én sem tudok szex közben elmenni, ezt meg is szoktam mondani őszintén. Szóval a többi nő vagy színészkedik, vagy a pasik kamuznak.
Szerintem nincs azzal baj,ha a szex is szóba kerül.
De nekem is sokszor irreális dolgokat mondtak, ezért tettem fel ezt a kérdést. De ennek ellenére eddig még egy srác se ismerte el hogy kamuzna. 😄
Nekem nincs mit kibeszélnem🙂
Az első barátnőm a feleségem, lassan 21 éve🙂
Igen, az igények megvannak, hogy a nő mélytorkozzon meg engedje análba stb, de 10-ből 9 pasinak fogalma nincs arról, hogy kell jól nyalni.
15
Ez tényleg így van. Amolyan "menő kandolog" eldurranni fél perc alatt, meg lesz*pva lenni. De ugye szexelni nővel fog az illető ha hetero, ott pedig már a hajára kenheti hogy menő a haverok szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!