Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel 1 évig laktunk együtt. Most különköltözünk konfliktusok miatt, megyek haza lakni a családomhoz. Szakítás lesz ebből később?
Figyelt kérdés
Külön fogunk lakni, de együttmaradunk, kapcsolat megmarad. Mégis bennem van az, h mi lesz ha szakítunk? Mennyire valoszinű a szakítás? (Eddig 1x csaltam meg.)2022. okt. 23. 21:50
1/19 anonim válasza:
Jesszus...megcsaltad és még veled van? A csaj miatt remélem, hogy a kérdésedre a válasz az, hogy nem később hanem minél előbb...
2/19 anonim válasza:
99,9% (De ha te dugtál félre akkor ez téged miért most érdekel?
3/19 anonim válasza:
Ha már elköltözöl a másiktól akkor csak idő kérdése és 100%-os a szakítás.
4/19 A kérdező kommentje:
Én csaltam meg, de nem tudom hogyan folytatódhat a dolog tovább. Szakítani nem akarunk csak külön bútorozunk részben költségcsökkentés miatt is. Meg a kapcsolat is úgy jobb ha nem lakunk együtt viszont maradunk együtt.
2022. okt. 23. 22:03
5/19 anonim válasza:
A barátnőd mit mond? És a csajod?
6/19 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokra vagyok kiváncsi.
2022. okt. 23. 22:24
7/19 anonim válasza:
Most dobott ki, csak még nem merte kimondani.
8/19 Perverzsrac94 válasza:
Ez úgy van, ahogy a #7-es mondja. Most szakított, csak még idő kell, mire kimondja.
1 éve laktatok együtt? Mióta tart a kapcsolat?
Van bármi, ami összekössön? Gyerek, kutya, macska?
9/19 A kérdező kommentje:
1 kutya van, gyerek nincs. 22 évesek vagyunk, 1,5éves a kapcsolat.
2022. okt. 24. 07:55
10/19 anonim válasza:
Másfél éves kapcsolat de már ráuntál:D
Szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!