Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már együtt nagyon idős, 60 feletti nővel?
Figyelt kérdés
Hol ismerted meg és milyen volt vele a szex?2022. okt. 14. 14:02
1/8 anonim válasza:
Kell a gyásznak. 40 felett már tiltás van, de ink 35 felett. De akkor is már elég jónak kell kinézni. Nem szorulók rá, hogy alap,.ronda nőkkel feküdjek össze, én olyan vagyok mint a gyárban a minőség ellenőrök, ami nem jó azt eldobalom. Itt a battyanál már csak 10es nők vannak
2/8 anonim válasza:
Nem.
A rekord 19 évesen 46 évessel.
De vele volt eddig legjobb a szex, mert öklendezve lemélytorkozott!
Úgy szedtem fel, hogy szűznek hazudtam magam, illetve bókoltam neki… Bejött neki, hogy egy tapasztalatlan fiatal srác így érdeklődik iránta.
Egy helyen dolgoztunk, csak másik poziban.
Van most egy 58 éves nő, aki annyira nem jön be, de ha összejön nagyon meg fogom dugni. De már 25 vagyok…
3/8 anonim válasza:
EMBER! A 60 fölötti nő nem NAGYON idős.
5/8 anonim válasza:
1-es, amit leírtál az a világ szégyene. Mi a francnak képzeled te magad és mi neked a nő??? Bújjál el innen de sürgősen vagy menj az őserdőbe... Undorító. Nézzél már rá a saját életedre meg a felfogásodra, hogy hol kezdődik FÉRFI - nek lenni! Szerencséd hogy nem ismerlek szeméylesen.
6/8 anonim válasza:
Nem. A rekord korú 53 volt. Egy szép, jó karban lévő ázsiai nő.
7/8 anonim válasza:
Voltam - swingerben. Szokott járni egy - most már 69. évét taposó hölgy. Normál szex, semmi extra, se túl jó, se túl rossz.
8/8 anonim válasza:
Sajnos nem pedig jó lenne egy nagy testes hatalmas seggű óriási lógó csöcsű 60 feletti nagyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!