Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Ha egy csaj lesz*p...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha egy csaj lesz*p titeket, akkor utána mit éreztek iránta?

Figyelt kérdés
Nem utcai lányokra gondolok, hanem pl. egy ismerősre.
2022. okt. 15. 18:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 A kérdező kommentje:

69. Hol írtam én olyat, hogy akarok bármi ilyesmit? Egy egyszerű kérdést tettem fel. Igen, kaptam rá egy-két normálisabb választ is, azt köszönöm. De nem kell egyből arra gondolni, hogy lesz*pok bárkit azonnal, aki tetszik. Jézusom... Különben is független tőlem a kérdés.

Kedves 70., ha ezt élvezném, akkor nem így teszem fel a kérdést.

2022. okt. 16. 09:19
 72/77 A kérdező kommentje:
69. Ja meg bocs, ha rákérdezek, hogy szerinted miért vagyok buta, amikor semmit nem írtam magamról. Senkit se érdekel az a hülye reklám.
2022. okt. 16. 09:21
 73/77 anonim ***** válasza:
100%

Jól hangzik. De én is fenntartásokkal kezelem az ilyen nőket. Ha egy ismerős lány akar így kedveskedni, annak tuti van valami oka. Akkor tartom korrektnek, ha már az előtt közli velem mit akar, mielőtt lenyeli a g*cim. Ha ezzel akarná elcsavarni a fejem, az nem sikerülni, nálam legalábbis. Sokkal többre tartom azt a nőt, aki más módon ébreszti fel bennem a vágyat, esetleg egyéb érzelmeket. Ilyen módon nem tudnék kötődni.

A szopás, az csak szopás. Előbbre való nálam egy szenvedélyes csók, egy okos nő akivel lehet értelmesen beszélgetni és haladunk szépen akár a vad orgiákig. Fokozatosság. Ha azonnal kiteríti a lapjait, akkor már nem vagyok rá kíváncsi. Csak egy ismerős marad aki leszopott. Esetleg megtartom arra az esetre ha tele a tököm, és nincs nála jelenleg jobb parti.

2022. okt. 16. 10:53
 74/77 anonim ***** válasza:
72%

Úristen... XD

Ne haragudj kérdező, de borzasztóan sötét nő lehetsz... Én is nő vagyok és megdöbbentő, hogy valaki feltesz egy kérdést és ilyen szinten nem képes értelmezni a válaszokat és a világ legostobább kommentjeit írogatja...

Esküszöm, én szégyellem magam helyetted. XD

NEM hatja meg a pasikat. CSAk egy szopás és továbblépnek! Nulla nyomot hagy bennük, csak pár percnyi öröm, ennyi.

Használati tárgy a nő, ennyi. Mármint az ilyen.

2022. okt. 16. 11:16
 75/77 anonim ***** válasza:
72%

"akkor utána mit éreztek iránta?"

Ezt:

Nyalogasd le a szád mert még gechis. Egészségedre! Majd hívlak ha kellesz.

2022. okt. 16. 11:30
 76/77 anonim ***** válasza:

Sok itt az előítéletes ember.

Bár az tény, hogy a pasikban benne van a vadász szenvedély, de nő is lehet olyan, hogy lazábban viszonyul a szexhez.

Ha nekem örömet okoz egy nő, akkor én minden esetben kellemes emlékként gondolok rá. A partnerem volt. Ezt ne feledjük!

Akkor is, ha egyetlen alkalom volt.

N65/F69. A pasi.

2022. okt. 16. 12:12
 77/77 anonim ***** válasza:
23%
Mindenképpen hálát éreznék! Ha szereti, élvezi akkor az a minimum, hogy kinyalom élvezésig! Ha lenne rá lehetőség akkor rendszeresen megismételhetnénk az ilyen találkozókat!
2022. okt. 16. 12:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!