Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha egy csaj lesz*p titeket, akkor utána mit éreztek iránta?
Figyelt kérdés
Nem utcai lányokra gondolok, hanem pl. egy ismerősre.2022. okt. 15. 18:27
52/77 anonim válasza:
Nekem volt ilyen kalandom, több nővel is. Nyilván összehasonlítanálak az eddigiekkel, mennyire vagy ügyes. Ha az vagy akkor maradhatsz te is, ha szeretnél. Mit gondolnék? Ez is egy nő aki szopta a farkam. Ha ügyesen, akkor jó érzéssel gondolok rá, és álló farokkal.
54/77 anonim válasza:
Rohadt jól hangzik ez de túl szép... Félnék akarsz valamit cserébe, akár anyagi, akár testi, akár kikövetelnéd hogy szeresselek és hisztiznél. Így max 1x leszophatnál de aztán lelépnék.
55/77 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, az 54. válasz játszik a legjobban.
2022. okt. 15. 20:51
56/77 anonim válasza:
Miért mit hittél, hogy feleségül vesz?
57/77 A kérdező kommentje:
56. Nem? Hol írtam ilyet? Mondom, érdeklődök, mivel én honnan tudnám.
2022. okt. 15. 20:55
58/77 anonim válasza:
Ha ugyes akkor valoszinuleg azt ereznem, hogy szivessen tamogatnam rendszeresen, hosszutavon.
35F a tobbi pm ;)
59/77 A kérdező kommentje:
58. Nem is sugar babyre gondoltam, vagy hogy mennek az ilyen dolgok. Az a lényeg, nem pénzért sz*p le.
2022. okt. 15. 21:23
60/77 anonim válasza:
Ha nem pénzért szop, nem szeretetből hanem csak lelkes, aki imádja a farkat nyelni az a legjobb. Én az ilyeneket úgy nevezem g*ciputtony. Viszonzást nem kap, de ahányszor jól esik annyiszor szophat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!