Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha egy csaj lesz*p titeket, akkor utána mit éreztek iránta?
Figyelt kérdés
Nem utcai lányokra gondolok, hanem pl. egy ismerősre.2022. okt. 15. 18:27
1/77 anonim válasza:
Hálás vagyok neki! És viszonzom egy élvezésig tartó nyalással!
5/77 A kérdező kommentje:
3. Én kérdezem tőled. Honnan tudnám?
2022. okt. 15. 19:04
6/77 anonim válasza:
Semmit. Hálás nem vagyok érte, ezt is csak valami csaj írhatta itt fentebb. Szó szerint annyit gondolok róla hogy rendben van, erre való, teszi a dolgát. A szopással alám került azonnal a rangsorban, így már ott is marad. Ezért jók a szub nők, nincs játszma, tiszta sor kinek hol a helye, és ezt élvezzük is mindketten.
7/77 A kérdező kommentje:
6. Erre való?!
2022. okt. 15. 19:36
8/77 anonim válasza:
Ha csak úgy random leszopsz egy srácot, ne várd hogy tiszteljen, vagy bármibe is vegyen. N
9/77 A kérdező kommentje:
6. Hát tudod mit? Az a nő, aki téged lesz*p, harapjon is rá a farkadra!
2022. okt. 15. 19:37
10/77 A kérdező kommentje:
8. Nem csak úgy random.
2022. okt. 15. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!