Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha egy csaj lesz*p titeket, akkor utána mit éreztek iránta?
Figyelt kérdés
Nem utcai lányokra gondolok, hanem pl. egy ismerősre.2022. okt. 15. 18:27
21/77 A kérdező kommentje:
18. Nagyon nem, mert 2 perc alatt feltünne nekem a velem nem kompatibilis személyiséged, és még egy ölelést sem kapnál tőlem. Hála istennek, vannak olyanok is, akik nem így gondolkodnak.
2022. okt. 15. 19:58
22/77 anonim válasza:
Nekem a kedvenc nőtípusom amit a kérdező ír. Hamarabb leszop mint bármit elvárna vagy odatolná a pitsáját hogy nyaljam ki. Szerelmes nem leszel, ez tény, de maradhathatunk ezen a szinten. Nekem maximálisan megfelelne, ha szeret szopni az szép dolog, bármikor élhet ezzel a "jogával".
23/77 A kérdező kommentje:
20. Ez az, ami már nem tőlem függ 😅
2022. okt. 15. 20:02
24/77 anonim válasza:
Szopás után jól érzem magam, megkönnyebbülök.
A csajra semlegesen gondolnék. Leginkább szeretném ha maradna a viszony hosszútávon. Keresném később is ha kanos vagyok.
25/77 A kérdező kommentje:
Ha jobban át gondolom, arra lennék kíváncsi inkább, hogy ha nem is maga a csaj, de a sz*pás pillanata egy bizonyos csajjal azért nyomot hagy egy pasiban, nem?
2022. okt. 15. 20:06
26/77 anonim válasza:
Ha leszoptad és ő nem elégített ki, tehát akkor nem volt kölcsönös. Akkor kifogtál egy olyan pasit, mint akik itt írtak.Nem lesz szerelmes meg ilyenek sőt! Ha te párkapcsolatot akarsz vagy szexkapcsolatot akkor előbb beszédre kell használni a szád 20#
27/77 anonim válasza:
25# dehogy hagy nyomot. Mármint a csaj személye nem.
28/77 anonim válasza:
Számát elkérném az tuti. Szeretem a belevaló nőket. De ha előbb nekem esik és alaposan leszop, akkor én utána már nem nyalok. Ha nem jelzi előtte hogy neki is van elvárása, akkor úgy veszem élvezi a szopást is, és rendben vagyunk ennyivel. Ezt a nőnek kell jelezni ha akar valamit, még előtte. Szopás után már nem szeretem ha zavarnak, nyugira vágyom minden téren.
29/77 anonim válasza:
Ilyen világbajnok a szopásod? :D
30/77 anonim válasza:
Már leírták többen. Max olyan nyomot hagysz hogy később is szopatni fog. Végülis akkor igen a válasz, hagysz benne nyomot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!