Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat problémát, ha három napon át, 2-2 órát viselek buttplugot és minden nap lesz anál?
* Főként tapasztalt válaszolók hozzászólását szeretném kérni! *
A napi két óra fix,lehet több is. Max addig csináljuk,amíg nem történik baj. Nem állat,de keményebben szereti.
Konkrétan ez a játékszer: [link]
Van tapasztalatunk análszexben,ilyen viszont még nem volt. Egyszeri, hétvégi programként tervezi. Kicsit aggódom.
Mennyire fogok kitágulni? Mire számítsak?
Napi 2-2 órányit viselni a plugot, az szinte semmi egy kis gyakorlás után. Simán megszokható ennél sokkal több is.
Nekem is hasonló méretű plugom van, mint amit linkeltél, és sokszor van úgy hogy reggel beteszem, és egész nap bennem van, munkában és utcán is. Én nagyon szeretem hordani, persze nem minden nap, de hetente 3-4 napot biztos bennem van reggeltől estig.
Legalább 10 éve hordom így rendszeresen, eddig semmilyen tágulásom nincs, viszont megtanultam jól mozgatni a záróizmaimat, és simán el tudom engedni is ha úgy akarom. Nagyon jól fejleszti a tudatos záróizom mozgatási készséget. Ha akarom megfeszítem, ha akarom, elernyesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!