Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek olyan fiúkról akik néha csak az izgalom miatt női ruhát vesznek fel, buttplugot használnak és kirúzsozzák magukat?
Figyelt kérdés
Izgat titeket az ilyen, vagy inkább nem?
Hetero F
2019. ápr. 25. 10:24
2/11 anonim válasza:
F vagyok, de ez minden, csak nem heteróság.
3/11 anonim válasza:
azt hogy nem merik felvállalni hogy szeretik a farkat ( is).
4/11 anonim válasza:
Hetero férfit még nem láttam kirúzsozva, pláne nem női ruhában.
Cross-dressing vagy.
"A cross-dressing (magyarul nincs tökéletes megfelelője, így "keresztöltözésnek" lehet fordítani) az a viselkedési forma, amikor férfiak vagy nők az ellenkező nem ruháit viselik (nem összetévesztendően a transzvesztitizmussal)."
5/11 anonim válasza:
Én heteroszexuális nőként nem tudnék vonzódni egy ilyen férfihoz. Amúgy más véleményem nincs,egészségére,mindenki csinálja ami neki jó és éljen úgy .
6/11 anonim válasza:
Ami az előzőnek. Engem egyáltalán nem vonz ez, és nem választanék ilyen párt. De más csinálja nyugodtan, ha ettől érzi jól magát. Nem tartanám emiatt rossz embernek, bár furcsa lenne, ha kívülállóként tudnám meg valakiről.
7/11 anonim válasza:
Röviden, nekem nevetségesek, mint egy farsangibál főszereplői. Lehet megsértődni. Az őszinte vélemény itt sosem elfogadott.
8/11 anonim válasza:
Nincsen velük semmi problémám, de egy ilyen pasihoz nem tudnék vonzodni.
9/11 anonim válasza:
Hogyne izgatná őket.
Nyilván csak az izgalom miatt. Ezt a mesét még te sem vetted be.
10/11 Flan válasza:
Szia.Én a te helyedben segítenék neki kirúzsozni a száját és jól farba rúgnám,úgy hogy kiesne az ajtón,amiért rabolja az időt tőlem,és amiért lepattintottam miatta magamról az összes normális fiút,aki nem magának,hanem nekem venné szép sálakat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!