Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reagálok így?
42 éves elvált férfi vagyok. Szűk 1 éve váltam el, én menekültem ez előző kapcsolatomból, ami 13évig tartott. Sokat dolgozom, építkezem, jó fizikai állapotban vagyok. A válásom után egy ideig direkt nem ismerkedtem, de az elmúlt fél évben már kerestem a nők társaságát. Sikerült megismernem egy nagyon csinos nőt, mind a személyisége, mind a teste vonz, 35 éves.
Egyszerűen nem értem, hogy néha olyan szinten gerjedek rá, hogy 3-4 menetet is lezavarunk, máskor pedig egyszerűen semmi hatással nincs rám. Először azt hittem, hogy a fáradsághoz van köze, de múlt hétvégén voltunk kirándulni pihenni és szexuálisan teljesen inaktív voltam. Igénylem a társaságát, de egyszerűen nem áll fel, gyógyszerhez kellett nyúlnom. Amiatt lehet, mert több időt töltöttem vele és megszoktam?
Nem villanykapcsoló az ember szervezete, hogy fél évre kikapcsolom a nemi vágyat, aztán meg ismét elvárom, hogy magas szinten teljesítsen.
Várhatóan fokozatosan egyre jobb lesz.
70 éves múlt a szomszédom, párjával az a problémájuk, hogy milyen síkosítót használjanak.
És ez nem csak szöveg, hallható jelek vannak.
(Nem szokásom hallgatózni, de viszonylag vékonyak a falak.)
Tehát 42 évesen általában még hátravan több tartalmas évtized.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!