Én reagálok túl vagy indokolt az oktató váltás?
Figyelt kérdés
Túl vagyok a 20. vezetési órámon. Tulajdonképpen az oktatómmal eddig egy alkalommal pakoltam párhuzamosan, illetve kétszer tolatva két autó közé. A városban szinte egy környékén közlekedtünk csak. Illetve, ami nagyon zavaró, hogy az órák több mint felében nyomkodja a telefonját, vagy esetleg telefonál. Ha valami van, kirántja a kezemből hirtelen a kormányt. Illetve kicsit lekezelőnek érzem a stílusát, amiket mond. Sokszor mondja, hogy hát nyilván nincs térlátásom, hát nő vagyok, illetve, hogy ő nem hiszi el, nekem nincs bal lábam, vagy csak elfelejtem használni, illetve jó párszor tesz megjegyzést, ami szintén lekezelőnek hangzik ott helyben. Néha gyomorgörccsel ülök be az órára, mert tudom, hogy milyen stílusban fog beszélni, ha esetleg hibázok valamit. Én úgy érzem, hogy én vagyok a tanuló, és ha valami nehezebben megy, akkor neki akár többször is el kellene magyaráznia, vagy akár megmutatnia, de ilyen nem igazán fordul elő. Volt olyan is, hogy beletaposott a fékbe, miközben vezettem, csak azért, hogy megnézze fiatal lányt, aki ment mellettünk a járdán. Szerintetek én reagálom túl? Nyilván csináltam hülyeséget, hibáztam, de nem érzem úgy, hogy megengedhető a lekezelő stílus a részéről. Most úgy érzem, hogy oktatót szeretnék váltani, mert így nem haladok előre,csak telnek az órák.2019. márc. 19. 19:54
1/6 anonim válasza:
Én ugyanilyen oktatót fogtam ki, de nálam az volt a jó hogy már eleve úgy mentem az oktatóhoz hogy tudtam vezetni, titokban gyakorolgattam apámmal. Középkorú apám korabeli férfi volt, de nagyon szemtelen, állandóan olvasott nemzeti sportot, de úgy hogy az újság belógott a kormányhoz. Aztán a rádiót maxon hallgatta ha tetszett a zene neki. 2 órákat vezettem ebből mindig lecsípett 1,5 órát, így igazság szerint 25-30 percet vezettem. Minden alkalommal amikor én vezettem, elvittem ebédelni, fél órákat vártam rá. Postára járt csekket feladni, pizzát vittünk haza a fiának. Szóval nagy tróger volt, de nem akartam váltani mivel ő volt a környéken a sztár oktató. Párszor meg is buktatott a vizsgabiztossal, aztán nagy nehezen meglett. Nagyjából minden oktató egyforma, de ha úgy gondolod akkor keress egy nő oktatót és kezd elölről.
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem érzem úgy, hogy jelen helyzetben teljesen jogos lenne, hogy én fizessem ki újra ezt a pénzt azért, mert ő így állt hozzám...
2019. márc. 19. 20:08
3/6 anonim válasza:
És ezt jelezted neki vagy olvasson gondolatot? Bár az a fiatal lány bámulás okozta fékezés elég nagy bunkóság.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, talán egyértelműnek kéne lennie, hogy oktatás közben nem telefont nyomkod, és lefelé néz..
2019. márc. 19. 20:14
5/6 anonim válasza:
Az enyém is hasonló volt..állandóan a barátjával csacsogott telefonon,feszt a kormányt cibálta,azt nem mondta,hogy éppen mi volt a baja mert közbe persze csacsogott telefonon. Abszolút nem is jöttünk ki,nem voltam vele megelégedve egy kicsit se,nem is nagyon szerettem már vezetni menni. Szintén 20 óránál tartottam...valamit kérdeztem tőle amit nem értettem és lazán kiröhögött a válasz helyett. Sajnos itt telt be a pohár,pedig előbb kellett volna...befejeztem az órát,bementem a suliba és olyan patáriát csaptam,hogy ott kapásból telefonálgattak és találtak másik oktatót akinél 4 nappal később kezdhettem is. Végre újra imádtam vezetni járni és egy nagyon szuper oktatóm lett :D
6/6 Majatom válasza:
Válts! Ha idegesen ülsz be mellé, akkor nem fogod szeretni a vezetést, és nem is fog menni olyan jól. Az teljesen mindegy, hogy most tényleg az oktatóddal van baj, vagy Te reagálod le másképpen a dolgokat. A vezetésnél az oktató van érted, ő nyújtja a szolgáltatást, Te veszed igénybe, ezért a Te érdekeid a fontosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!