Mi az a pont, amikor oktatót kell váltani?
Ha zavar, válts. Nem tudom, hol lehet sunnyogni, nekem iskolát kellett váltanom, rengeteg idő eltelt és kiesett a tél, mivel motorra mentem.
Nem mindegy, hogy utálod-e a vezetést? (Jó, nem, de érted, attól még kellhet a jogsi.) Az oktatónak pedig főleg nincs köze hozzá. Neked kell jogsi, ő pedig oktató, tegye a dolgát.
Az én oktatóm üvöltött, valószínűleg idegi probléma, mert annyira rossz szerintem nem voltam, csak néha elnéztem valamit :) Szerinte nem tudtam váltani, szerintem messze abban voltam a legjobb, én nagyon elégedett voltam ezzel. Sokaknak ez elég ok a váltásra, rólam lepergett. Akkor váltottam, amikor megtagadta az óraadást, mondván, menjek ki jogsi nélkül egyedül a forgalomba, tanuljak meg vezetni, tanuljak meg váltani s jöjjek vissza. Nem volt opcióm, főleg, hogy jól tudtam váltani, de nem is vágytam illegális vezetésre nagy mennyiségben. Az iskolában nem lehetett oktatót váltani, így iskolát váltottam.
Sajna sok ilyen történet van, borzalmas oktatók vannak. A tied hihetetlenül tapló. Ha sosem vezettél előtte, akkor is meg kell tanítania s igazából az a full legális dolog, hogy nem vezetsz előtte...
Ez az oktató olyan, mint a fogorvos, aki csak egész jó fogsorú embereken szeret apró töméseket végezni. Van olyan. Üzletileg elég rossznak tűnik, a munka amúgysem kívánságműsor, de van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!