Pesten a 11. kerben megbüntetett az őr, de pont akkor értem oda a parkolócédulával a kocsihoz (12:48 kor büntetett meg és 12:49 kor váltottam ki a cédulát). Azt mondta ha elküldöm email címben, ezt bizonyíték ként, akkor eltörlik. Hogyan működik ez?
Beszkenneled a parkolójegyet és elküldöd egy kedves hangvételű e-mailben, amiben megkéred őket, hogy legyenek szívesek törölni a büntetést.
Gondolom én.
Ha a büntetés és a parkolójegy kiváltása között max. 5 perc időkülönbség van, akkor törlik a büntetést. ( Nem egyszer jártam mát így.)
Vagy bescanneled és elküldöd nekik e-mailben, vagy beviszed személyesen.
"Parkolójegy, sikeres mobilparkolás indítás, mozgáskorlátozott személy részére kiállított parkolási igazolvány utólagos bemutatásának feltételei:
Amennyiben a gépjármű üzembentartója az ellenőrzés időpontjában érvényes parkolójeggyel rendelkezett, de azt nem az előírás szerint helyezte el, vagy a parkolójegy/mobiltelefonos parkolási díjfizetés érvényességének kezdő időpontja és az ellenőrzés időpontja között nem telt el 5 percnél hosszabb idő, a parkolásüzemeltető ügyfélszolgálati irodájában a parkolójegy bemutatható, a sikeres mobiltelefonos parkolási díjfizetés igazolható."
Hiába pontoztok le, én még sose mentem el személyesen, mindig telefonon intéztem el. Az idézet is felesleges volt.
:)
Ha nem fizeted be sincs semmi.
Hallottál már olyanról, hogy valaki volt bíróságon és vesztett vagy nyert egyik fél is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!