Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Buttplugot szoktatok napközbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buttplugot szoktatok napközbe hordani? Pl: suliba, munkahelyen

Figyelt kérdés
Milyen érzés ha több ideig bennetek van?
2021. aug. 3. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Sok ideig nem jó ha bent van, nekem.
2021. aug. 3. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Neha igen
2021. aug. 3. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
1 2 órát volt már benn, többet még nem volt alkalmam magamba tartani
2021. aug. 3. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, munkahelyen. Kifejezetten rossz volt egy idő után. Azóta maximum 1-2 órára rakom be
2021. aug. 3. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam hordani munkahelyen. Izgi hogy senki sem sejti rajtam kívül, hogy ezzel izgatom a prosztatámat. :)

Pár óra után viszont kényelmetlenné tud válni amikor kiszárad a síkosító. Én ilyenkor kiveszem és újra síkosítom. 2-3 óránként szoktam síkosítani, és így egész nap kellemes érzés hordani. :) Igazából bármeddig, bármennyi ideig jó hordani ha megvan a síkosítás. Nekem szilikon plugom van, ezért csak a vizes alapú síkosító jöhet szóba. De ha fém vagy üveg plugom lenne akkor azt lehetne szilikonos síkosítóval is hordani, ami viszont nem szárad ki pár óra alatt. Így valószínű egész nap kitartana a síkossága, és kényelmesen hordható lenne reggeltől estig, vagy akár alvás közben is. Amúgy tervben van nekem hogy veszek egy fém plugot is pont emiatt.

F

2021. aug. 10. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!