Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok vettétek már észre hogy munkahelyen vagy étteremben az asztal alatt kamerázik a pasi a szoknyátok alá a telefonjával?Vagy máshol?
Nekem baratnom ala kameraztak lepcsozes kozben.
En lemaradva mentem, o kisszoknyaban volt. Felhajtotta neki es ala videozott.
Annyira felizgatott, h nem szoltam, hagytam h vegigcsinalja.
Baratnomon nem volt bugyi. :)
3
Azt úgy el tudom képzelni, hogy örültek a rendőrségen, hogy ilyen fszságot kell felvenni az ügyek közé.
#3-as és ha véletlenül a "nyomi gyík" lett volna az erősebb, akkor mit csinálsz?
Egyébként meg, amire #7-es célzott, még örülhetsz, hogy nem nyalt vissza a fagyi és nem téged hurcoltak meg testi sértésért. (gondolj csak pl. a menekülő bankrablóra, akit elgáncsolt az egyik túsz, meghorzsolta a térdét és a túsz volt a hibás, szándékos sérülés okozásával)
A nagymamám mindig mondta: A verekedés nem megoldás. (ha mondjuk a "nyomi gyík" késsel támadt volna rátok, akkor még hamarabb meg tudnám érteni a brutális reakciót)
A nő helyében meg számomra ez intő jel lenne, hogy ha ilyen agresszíven reagálsz le egy dolgot, még akkor is, ha teljes mértékben igazad van és az ő védelmében tetted, mi lesz, ha egy szép napon összevesztek valamin és őt is ugyanígy megagyalod?
Nehogy már még az legyen a norma hogy hagyjuk hogy videózák a párom:D
Látom a perverz kisfiúk összegyűltek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!