Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális játék kihívás. Családi ebéd közben ha az asztal alatt óvatosan maszturbálnék lebuknék látnák? Ti hogy szoktátok?
Figyelt kérdés
Ti hogy szoktátok?
Olvastam ilyen kihívásokat de tanácsokat nem adnak
2021. ápr. 21. 20:32
2/12 A kérdező kommentje:
annyit írtak hogy "ügyelj hogy ne koppanjon alulról az asztal"..
2021. ápr. 21. 20:33
4/12 anonim válasza:
Szerintem verd rögtön a salàtàra öntet helyett.
Idióta
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem sok olyan ember van, aki családi ebéd közbe veri ki😀
6/12 anonim válasza:
Hát persze,ezt mindenki csinálja,csak szégyenlik bevallani.
De TE kérdező bátor vagy hogy felválalod.
7/12 anonim válasza:
Nagyon bízok benne, hogy jól nevelem a fiam és nem jutnak eszébe ilyen alpári badarságok.
Feltételezés: ha megtörténne, egy jól irányzott anyai pofon biztos helyretenné a pillanatnyi elmezavart, erről a másik oldalról érkező atyai nyakleves is gondoskodna.
Egyszer emeltem kezet a most 16 éves fiamra jó okkal, az apja egyszer sem!
8/12 anonim válasza:
Biztos észrevennék.Azért ne ebéd közben az asztalnál csináld.Legyél tekintettel a többiekre.Akkor csináld az asztalnál amikor egyedül vagy.
9/12 anonim válasza:
Azon gondolkodom hogy az mire jó az ha családi ebéd közben maszturbál valaki.
10/12 anonim válasza:
Szerintem olyan tockost kapnál hogy belefejelnél a levesbe. Nem a mozdulatokon múlik, hanem egy felnőtt pontosan észre fogja rajtad venni hogy zsebhokizol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!