Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok történt már hogy annyira megtetszett valaki, hogy teljesen rá nyomultatok testileg is, pl megfogtátok a farkát, izgattátok lábbal az asztal alatt vagy?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok aki nem volt a pasitok, és előtte még szó sem volt szexről.#Grab his dick
2021. ápr. 11. 19:50
1/8 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Egggggész véletlenül volt már ma ilyen jellegű kérdés...
3/8 A kérdező kommentje:
Nem láttam amúgy, de én arra vagyok kíváncsi hogy kvázi ismeretlennel. Az általad linkelt kérdés kifejezetten arra vonatkozik hogy asztal alatt és nem zárja ki hogy a csaj a saját barátját inzultálta.
Nekem amúgy volt egy csaj akivel addig nem volt semmi aztán azt akarta hogy tanuljunk együtt, majd közben elkezdte fogdosni a farkam.
2021. ápr. 11. 19:55
6/8 anonim válasza:
Nem,nem molesztálok idegeneket (se senkit).
7/8 anonim válasza:
Persze, meg egyből be is buknak az étterem közepén az asztal alá lefurulyázni az illetőt 😃 Idegennel sosem fognak ilyet megcsinálni. Akinek meg a pélóját markolásszák nyilvános helyen azzal már előtte más is volt.
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem pl nem nyilvános helyen csinálták és ismert pár hónapja de semmi nem volt köztünk előtte se, és amúgy akkor sem.
2021. ápr. 11. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!