Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoptak már le valakit társaságban az asztal alatt?
Figyelt kérdés
2019. dec. 1. 13:45
1/9 anonim válasza:
Volt ilyen ;) csajoknak elmesélem :) 29/F
3/9 anonim válasza:
engem barátom szokott kinyalni az asztal alatt
5/9 anonim válasza:
Nem ....:(
De a lábával kiverte nekem az asztal alatt, úgy hogy 4 emberke ült körülöttünk. ::))
Föl csillant a szemem mikor simogatni kezdte a far kam a talpával, utána kivettem neki, erre ő kiverte nekem.
Nem kellett sok idő hogy elelvezek , mert lassan csinálta.
Utánna a szobában a második forduló következett. ::))
Jól meghuztam hátulról...
6/9 anonim válasza:
Engem mar szoptak le. De csak 2 baratom ült még az asztalnál. Már reszegek voltak.
7/9 anonim válasza:
Engem, de vonaton, a peronon. Ráadásul állt a vonat az állomáson.
8/9 anonim válasza:
Társaságban és asztal alatt is volt már, csak egyszerre nem :D
9/9 anonim válasza:
Nem az asztal alatt, hanem egy hordó mögött, ami derékig takart. Borkóstolón voltunk az osztállyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!