Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lànyok akik kellemetlenül èrzik magukat azèrt, mert rajtuk kívül a tàrsasàgban nemigazàn vannak szüzek?
Konkrètabbul itt vannak e-olyan lànyok akik nagyon rajta vannak a tèman de nem talàlnak erre megoldàst.
Kommentelj vagy írd ki kèrdèsed vagy akàr privatba. (?)
Nálam 1 évvel ezelőtt ez volt. Szinte cikinek számított, hogy szűz vagyok. Én meg azt éreztem kicsit cikinek, hogy már szexelnek. Azóta ez megváltozott. Az a része nem érdekel, hogy a kortársak kivel, mikor és hogyan csinálják. Ezen kívül nem érzem cikinek sem amikor mondom, hogy igen, én még szűz vagyok, és még barátom sem volt. Sokak szerint furcsa vagyok, pedig csak az első szerelemre és párkapcsolatra várok és vágyok ami őszinte, igazi és hosszútávú, nem a manapság szokásos, összejövök valakivel, 1 hét után ledobom a bugyit aztán 2 hét után szakítás, pedig nem is volt nevezhető párkapcsolatnak, mert annak igazi jelentése még szikrányira sem rejtőzött közöttük.
Egyik osztálytársam, mikor hallotta ezt, nevetett és csodálkozott, hiszen neki már 12-13 évesen is volt fiúja. Annyiban hagytam. Nem viccelek, az említett lánynak az agya valószínűleg fel van fújva, mert esze az nincs. Barátnőjéről nem is beszélve. Az osztály csitrijei. Még jó, hogy buktak.
A lényeg, hogy már az ilyenek nem tudnak engem befolyásolni mert nem érdekel, és ettől nem leszek kevesebb. Nem fogom azért az elképzelésemet és vágyamat felrúgni, mert másnak furcsa, nem tetszik, vagy éppen nem megfelelő a társadalmi "elvárásnak". Én életem, ő bajuk.
L
Amikor szűz voltam
Nagyívben le szartam hogy a társaságban
4-6 lány már nem volt szűz
Ez engem nem feszéjrzeth jajj Istenem Ők már dignak agyba főbe én meg még nem voltam fiúval
Jaj milyen lehet jaj de jó nekik
Szartam az egészee nem éreztem vikinek azt h szűz vagyok
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!