Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Társaságban azt mondták, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társaságban azt mondták, hogy aki szerint Ariana Grande szexi, azt sajnálják. Ebben nagy egyetértés volt. Akkor én sajnálatra méltó vagyok?

Figyelt kérdés

Mindenki, több mint 10 ember értett ebben egyet...

Pedig szerintem szexi, s elnézve a sikerét még sokak szerint.

Vagy mások a hangja miatt szeretik és tényleg nem jó, ha én szexinek gondolom?

2018. jún. 25. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
És akkor? Ha a többiek szerint nem az akkor mész a birkacsorda után, csak, hogy "trendi" lehess?! Ember sz*rd már le mások mit gondolnak. Ha szerinted szexy a kiscsaj akkor oké...
2018. jún. 25. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

1:

A birkák és a szöcskék nyájban járnak, nem csordaban.

Egyébként egyetértek

2018. jún. 25. 18:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem vagyok ettől bigott?
2018. jún. 25. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is szexi csaj. A barátommal múltkor pont erről beszélgettünk.
2018. jún. 25. 19:25
 5/7 mikeXxX ***** válasza:
66%
Megnéztem ki a sz.r ez és a képek szerint valóban nem szexi inkább kislányos általában legalábbis számomra ! 38f
2018. jún. 26. 07:07
 6/7 anonim ***** válasza:
36%
Az a csaj annyira mű mintha most esett volna le egy kínai gyártósorról. Persze ettől még bejöhet, ízlések és pofonok.
2018. jún. 26. 23:37
 7/7 anonim ***** válasza:
A szexi szinte minden embernek mást jelenthet. A társaságod túl fafejű, ha nem képes elfogadni hogy te szexinek látod, ők pedig nem!Egyébként aranyos kiscsaj, ahogy a képeit néztem. Szexi! :)
2019. jan. 28. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!