Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan helyezzem fel barátnőm popsijába a buttplugot, úgy hogy élvezze?
Figyelt kérdés
Már másfél éve együtt vagyunk, szoktam ujjazni a popsiját szex közben, max 1-2 ujjpercig, mindig vigyázok, hogy ne fájjon neki. Vettünk két buttplugot és mielőtt megpróbálkozunk vele, gondoltam utána járok, hogy milyen módon stimuláljam az ánuszát, hogy mindenképpen jó élmény legyen neki. Elsősorban olyan lányok véleménye érdekel akik szoktak buttplugot felhelyezni maguknak, vagy felhelyez nektek a párotok. Tudnátok segíteni? 26F 25L2020. ápr. 21. 10:42
1/9 anonim válasza:
Síkosítás fontos. Aztán szépen lassan "pulzálva" szoktam én először.
2/9 anonim válasza:
barátom síkosítja előtte és fokozatosan nyomja be tövig
a póz változó
3/9 anonim válasza:
Pont úgy ahogy eddig csináltátok. Sikosítás, ujjal fokozatos tágítás, majd a plugot besíkosítózod, s lassú egyenletes mozdulattal nyomva felhelyezed.
4/9 anonim válasza:
síkosítás, szép lassan, én úgy szoktam hogy be valameddig, és ki, be kicsit tovább és ki. Attól függ mekkora, egy kzepes méretűt általában 1-2 perc alatt teszem be
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Milyen pozícióban javasoljátok az elsőt? Arra gondoltam, ha tudnám közben a punciját is stimulálni sokkal könnyebben lazulna el.
2020. ápr. 21. 11:05
6/9 anonim válasza:
Kutyapózban, egyik kezével ujjazza a puncim, másikkal beteszi a plugot a popsimba, így pikkpakk bemegy
7/9 anonim válasza:
Barátnőm kimondottan élvezi, ha nyalás közben helyezem be neki. Hátán fekszik, lábak minél jobban szétnyit és felhúz. Én elöször a nyelvemmel szoktam izgatni a popsiját, aztán ujjal, és csak utána egy közepes plug.
8/9 anonim válasza:
előbb szagold meg az ánuszt utána nyald ki ezzel kiérdemled a popószexet tudatlan barátom
9/9 anonim válasza:
Más beveri neki egyből a fa...t, te meg egy kis pluggal potsölsz... csoda hogy még nem dobott ki. De ami késik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!