Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 eves lanykent gaz vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 eves lanykent gaz vagy beteges 50 feletti pasit megkivanni?

Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Nem beteges.

Bár csak 47 vagyok, de 2, 20-as évei elején járó lánnyal is van kapcsolatom. Ők kíváncsiak voltak, milyen lehet egy idősebb pasi. Mindkettőnek megtetszett, hogy más mint a korosztályuk. Vicc az egészben, hogy amúgy tudnak egymásról is, de elmondásuk szerint a szex téma nem foglalkoztatja őket a beszélgetésük során.

2022. okt. 2. 08:01
 12/16 anonim ***** válasza:
15%
Gerontofilia.
2022. okt. 2. 09:08
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
24 évesen 56 éves pasival van szexkapcsolatom. Nem vagyok belé szerelmes, szex után el tudom haza engedni a feleségéhez gond nélkül. De vele nekem a szex olyan élmény olyan élvezet ami eddigi pasijaimmal nem volt meg. Izgató, hogy jóval idősebb, de nem csak ezért jó vele a szex. Tetszik nekem nagyon, mind külsőre, mind belsőre. Jól használja a farkát bennem mindenhol. Imádom, hogy olyan forrón, jól csókol.
2022. okt. 4. 21:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz! Ilyen az ízlésed és kész! Éld ki a vágyaidat! Ne másoknak akarj megfelelni!
2022. okt. 14. 01:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Dehogy beteges!

Van az a helyzet amikor ilyen korkülönbseggel is nagyon működik a kémia. Nekem is nagyon tetszett, tetszik egy 52 éves pasi. 19 éves vagyok. Sokáig próbáltunk távolságot tartani, de aztán csak engedtünk a szexuális vágyaknak. Naponta csak egyszer, esténként tudunk találkozni. De alig várom, hogy ideérjen és szexeljünk. Előtte is voltam több pasival is, élveztem is a szexet velük. De most van az csak,hogy konkrétan olyan orgazmus sorozatokat okoz, olyan intenzitással, hogy néha már tényleg önkívületi állapotot okoz az élvezet vele.

Nem gondolom, hogy a kornak van köze ahhoz, hogy kivel tud a szex nagyon jól működni.

2022. okt. 19. 19:50
 16/16 anonim ***** válasza:
37%
Apszolut nem gáz sőt egyik csaj bárátom általános sulisok voltunk oszálytársak amikor összejött majden a apja haverjával a srác nem engedte neki szakiskola végén már együtt voltak még mindig együt vannak ez most én vagyok 42
2022. nov. 19. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!