Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 eves lanykent gaz vagy beteges 50 feletti pasit megkivanni?
4/4, Pff.. kórkép.. Mire nincs manapság? Ha előreengedsz egy nőt az ajtónál, már arra is lehet bélyeget nyomni.
Kérdező, nem gáz, és nem beteges. Bizosan volt valami, ami megfogott benne. Ha minden 50-es, vagy idősebb pasit kívánnál, csak a kora miatt, az lenne para.
Attól függ kit kérdezel baby. Ha a korosztályodat akkor azok annak tartják - mert azt szeretnék inkább velük dugj. Ha az 50-es pasikat akkor meg a világ legtermészetesebb dolgának fogják tartani.
A tudomány mai állása szerint nem az, ízlésnek, preferenciának hívják. Ja és rajtad meg a partereden kívül NEM tartozik senki másra!
#7 oh köszönjük (mű)pszichológiai iránymutatást, hogy felnyitottad a szemeket. Ha ezt korábban tudtam volna. Ígérem "meggyógyulok", ezentúl bulizni se járok el, csúnyán sem beszélek 😄
Arra van valami ötleted mester mitől lehet hogy nem szeretem a kelkáposzta-főzeléket, lehet azért mert sok volt a közelünkben a káposztaföld? Hogy tudnám esetleg megkedvelni, segíts mester gyógyulni 😄
8, szerintem te nem 20 év körüli lehetsz és nem csaj vagy..
Amúgy a mondanivalóddal egyetértek :)
8#: Lehet poénkodni, nyugodtan, ezzel csak magadat mutatod be:). Kelkáposzta-főzelék?: talán mert kiskorodban sokat pukiztál tőle, és miatt utáltad meg:):).
Mi is most az oviban a jeled:)?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!