Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Tényleg Nagyon gáz , hogy 165 centi vagyok és 90 kiló 33 évesen? Mindenhol azt olvasom, hogy így nem fognak megkívànni , ami majdnem igaz is, mert egy éve nem szexeltem. Fogyjak le?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 18:46
2/26 A kérdező kommentje:
1-es. De állítólag vannak olyan pasik is akik pont erre az alkatra izgulnak. Vagy ez csak mese és tényleg szex nélkül maradok?
2021. jan. 17. 18:50
3/26 anonim válasza:
Mivel nőni nem fogsz (nem is kell, mert a magasságod átlagos), csak a fogyás marad. Legalább 65-70-re le kell menned. Legjobb, ha lassan és fokozatosan szabadult meg a plusz kilóktól (1 évbe is beletelhet). Közben persze nem tilos ismerkedni. :)
4/26 anonim válasza:
nekem pl bejön, de nem átlag, sokaknak nem tetszik ez az alkat
5/26 anonim válasza:
Ez már lassan férfisúly. Na de komolyra fordítva a szót, neked önmagaddal szembe mik az elvárásaid? Elfogadod-e így magad, mindenféle önámítás nélkül? Ha a válasz igen, akkor hagyd a csudába a fogyást-hacsak nem veszélyezteti az egészséged- ha pedig te magad is szeretnél változni, a párkeresés lehetne plusz egy indok. Hajrá! Már ha fogynál.
6/26 anonim válasza:
Fogyjál le! De első sorban az egészséged miatt és csak utána a szex miatt!
7/26 anonim válasza:
Ez I. fokú elhízás, és nem jó dolog.
8/26 anonim válasza:
Engem izgatnak a nagydarab csajok is, szerintem nem rossz. És nem a súlyod miatt nem szexeltél.
9/26 anonim válasza:
Már mindegy. mire lefogynál már nagyjából úgyis vége..
10/26 A kérdező kommentje:
Van itt akinek ez jön be. És nem lóg semmim, feszes 90 kiló vagyok.😊
2021. jan. 17. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!