Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Tényleg Nagyon gáz ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Tényleg Nagyon gáz , hogy 165 centi vagyok és 90 kiló 33 évesen? Mindenhol azt olvasom, hogy így nem fognak megkívànni , ami majdnem igaz is, mert egy éve nem szexeltem. Fogyjak le?

Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 18:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Hitegetheted magad ebben a hitben. aztán mégse dugtak meg egy éve. Bocs hogy nyersen fogalmazok de ez tény.

De akkor minek tetted fel itt a kérdést? megerősítést vársz hogy jó vagy dagadtan is?

2021. jan. 17. 20:36
 12/26 anonim ***** válasza:
Abszolút attól függ, hogy hogy nézel ki. Van aki még úgy is csábosan néz ki, ha lenne rólad kép, könnyebb lenne megválaszolni ezt.
2021. jan. 17. 20:37
 13/26 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire vagy arányos. Mutass egy képet, úgy mindjárt egyszerűbb véleményt mondani.
2021. jan. 17. 20:40
 14/26 anonim ***** válasza:
68%
3-as: Én pl 165cmhez 76 kg vagyok és csorgatják utánam a nyálukat a férfiak ;) :) 26L
2021. jan. 17. 20:43
 15/26 A kérdező kommentje:
Nagyon sok kedves privát üzenetet kaptam, köszönöm! Sok pasinak vonzó az alkatom, sőt, egyenesen odáig vannak érte💛
2021. jan. 17. 20:48
 16/26 anonim ***** válasza:
Ha téged ez boldoggá tesz,de nem biztos hogy szívesen mutogatnának is.Na meg persze milyen férfiaknak?Akik nőt nem nagyon kapnak,így beérik ezzel is.
2021. jan. 17. 21:06
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező.. elhiszem hogy sok privátot kaptál.

Az a helyzet hogy még én is szoktam ajánlkozó pasiktól privátokat kapni hogy nagyon szívesen megdugnának, pedig hetero pasi vagyok.

Az a helyzet hogyha kicsit is jobb megfigyelő vagy mint egy döglött mosómedve, észreveheted hogy itt nagyon sok "hím" van aki tulajdonképpen LÁTATLANBAN bármit megbúbolna, az se baj nekik ha nem ember. Komolyan, kiírnék egy kérdést hogy "valakinek volna kedve?" 3 percen belül lenne 5 publikus igen válasz, és 30 privátom. Azt se kérdeznék meg hogy hol vagyok, hány tonnát nyomok, vagy hogy milyen fajhoz tartozom, de de ők jönnének, szóval ez nem dicsőség :D :D :D

2021. jan. 17. 21:15
 18/26 A kérdező kommentje:
Kedves 17! Senki sem írta privátban, hogy meg akarna dugni , leginkább a kisugárzást tartják fontosnak. Az meg egyáltalán nem meglepő egy pasitol , ha akar látni képeket egy nőről. Minden nőnek tetszik ha kívánja egy pasi .
2021. jan. 17. 21:47
 19/26 anonim ***** válasza:
Nekem is küldesz képet?
2021. jan. 17. 21:54
 20/26 A kérdező kommentje:
Puncimról nem küldök képet 🙂 gyere és nézd meg ha kiváncsi vagy rá☺️
2021. jan. 17. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!