Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Tényleg Nagyon gáz , hogy 165 centi vagyok és 90 kiló 33 évesen? Mindenhol azt olvasom, hogy így nem fognak megkívànni , ami majdnem igaz is, mert egy éve nem szexeltem. Fogyjak le?
Hitegetheted magad ebben a hitben. aztán mégse dugtak meg egy éve. Bocs hogy nyersen fogalmazok de ez tény.
De akkor minek tetted fel itt a kérdést? megerősítést vársz hogy jó vagy dagadtan is?
Kedves kérdező.. elhiszem hogy sok privátot kaptál.
Az a helyzet hogy még én is szoktam ajánlkozó pasiktól privátokat kapni hogy nagyon szívesen megdugnának, pedig hetero pasi vagyok.
Az a helyzet hogyha kicsit is jobb megfigyelő vagy mint egy döglött mosómedve, észreveheted hogy itt nagyon sok "hím" van aki tulajdonképpen LÁTATLANBAN bármit megbúbolna, az se baj nekik ha nem ember. Komolyan, kiírnék egy kérdést hogy "valakinek volna kedve?" 3 percen belül lenne 5 publikus igen válasz, és 30 privátom. Azt se kérdeznék meg hogy hol vagyok, hány tonnát nyomok, vagy hogy milyen fajhoz tartozom, de de ők jönnének, szóval ez nem dicsőség :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!