Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagymellű lányok, szoktatok ilyesmit?
Figyelt kérdés
Van úgy hogy nagyon büszkének érzitek magatokat, hogyha strandon elmentek egy kismellű lány mellett? Szoktátok így méregetni magatokat és büszkének lenni miatta?
Őszintén leírhatjátok, illetve írhattok konkrét szituációt is
2022. szept. 30. 12:10
11/17 anonim válasza:
10#-es te nőként ìrod ezt vagy csak úgy?
12/17 anonim válasza:
Nekem elég nagy melleim vannak de ilyet nem szoktam érezni.
13/17 anonim válasza:
Minden ember hiú, de nem azon pörögnek a dúsabb idomú nők egész nap hogy másokhoz méregessék magukat.
14/17 anonim válasza:
Nézzétek. Én pl egy viszonylag helyes, magas, és nagyon jó fellépésű férfi vagyok. Vannak IT-s meg egyéb barátaim, ismerőseim, akik nem sokkal alacsonyabbak, nem rondák és a maguk módján ugyan tudnak beszélgetni a nők egy részével, de sosem tudnak egy olyan beszélgetést lazán kialakítani, ahol a nő is jól érzi magát. Engem mindez soha nem foglalkoztatott, és soha nem néztem így rájuk, de volt rá példa, hogy az egyik barátom csaja részegen arról magyarázott, hogy bár lenne a barátom is annyira férfias vagy izgalmas, mint én. Aztán a barátaim között is volt, aki piásan mondta, hogy neki nem megy ez a dolog úgy, mint nekem, és emiatt néha rosszul érzi magát. Egy idő után nem is mentünk el vegyes társaságba. Ez akkor is egy verseny, ha a résztvevők (pláne a nyertesek) nem is érzékelik ezt.
15/17 anonim válasza:
Lehet fura vagyok de én szoktam így tekinteni a kismellűekre.
85H
16/17 anonim válasza:
Nem, sosem gondoltam ilyesmit. Szerintem ez rettentő buta dolog lenne. Nyilván feltűnt már rég, hogy jó adottságaim vannak ilyen szempontból, dehát ez nem érdem, amivel büszkélkedni kell. Nem a mellméret határozza meg egy nő értékét.
17/17 anonim válasza:
Persze kérdezhetsz privátban 2 és 7 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!