Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagymellű csajok, milyen előnyei és hátrányai vannak a nagy méretnek, szeretitek mutogatni vagy inkább próbáljátok eltakarni, strandon mennyire zavaró ha nagyon bámulják a férfiak a melleitek esetleg beszólnak, nyomulnak stb?
Hátránya, hogy lóg, a férfiak hatalmas része szemében ez pedig undorító, és csak az mell, ami peckes.
Probléma, hogy nem lehet olyan könnyen szép melltartót venni, mert a legtöbb üzletben csak D-ig van normális, felette már max nagyi melltartót kapsz vagy iszonyatosan drágát.
A megbámulás nekem amúgy imponál, ma például mélyebb dekoltázsú felsőt vettem fel, és tetszett, hogy elég sokan megnézték. Beszólni nagyon ritkán szoktak, de ezzel meg együtt tudok élni.
Hátrány a hát és derékfájdalom, sportolni vagy futni lehetetlen sportmelltartó nélkül.
A melltartókból kevés a választék, nagyon sok boltban nincs is megfelelő méret. Ha van akkor pedig az esetek 90%-ában az a bézs színű nagyi stílusú, amiben merevítő sem feltétlen van.
Ha pedig van is mondjuk méretre megfelelő melltartó akkor a pántokat lehet hogy ki kell cserélni ha túl vékonyak. Sok esetben meg kényelmetlenek is a pántok, a nap végére leszedem a melltartót és ott maradnak a vörös csíkok a pánt helyén.
Illetve a természetesen nagy mellek lógnak, életkortól független. Fiatal vagyok, de nem akarok melltartó nélkül mutatkozni senki előtt, mert nagyon feltűnő, és nem esztétikus. Ugyanezen okokból sem járok strandra már vagy 7 éve, mert a fürdőruhákban ha van is megfelelő méret akkor sem fog passzolni a mellkasnál, és úgy is látszik hogy lóg.
Előnye hogy ennek ellenére is szeretem a melleimet, legalábbis addig amíg melltartóban vannak 😂 Beszólást sosem kaptam miatta, az megesik hogy megnéznek de az emberek többsége ezt is diszkréten teszi, tehát nem zavar különösebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!