Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagymellű nők rosszabbak az ágyban?
Szerinted létezik olyan, bármilyen külső tulajdonságra nézve, amivel valóban általánosítani lehet ilyesmit? :D
Ha neked ez a tapasztalatod, akkor a te szemszögedből biztosan így van, de nem az összes nőre nézve.
Ahogy én sem találkoztam nagy farkú kövér pasival, de azért még léteznek. :)
No már csak azért is, mert kétlem, hogy az a sok pasi, akikkel beszélgettem, azért szeretik annyira a nagy mellett, mert nem voltak vele jó tapasztalatai korábban.
#5 már miért ne tudna "teljesíteni" valaki attól hogy teszem fel E-s, vagy F-es kosármérete van? Áruld már el az összefüggést :)
Találkoztam olyan dúskeblű hölggyel aki szuperérzéki volt, már az előjáték alatt többször elélvezett és olyan kisebb keblűvel aki meg szinte fadarab. S ez visszafelé is igaz, jégcsap nagymellű és szenvedélyes lapos. Semmi összefüggés nincs a kettő között.
A mellnek max annyi köze van a szexhez hogy simogatja az ember, nyalogatja és markolássza és közé rakja a cerkát.
De csak ennyi, sok fontosabb dolog van, a legtöbb akarat kérdése , nem külsőé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!