Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vény nélküli fogamzásgátló tablettát lehet kapni? És jobbak vagy rosszabbak, mint az orvos által felírt tabletták?
Még egy kérdés. Mennyire jók a fogamzásgátló kúpok? Teherbe lehet esni úgy, hogy kúppal történt az aktus?
Előre is köszönöm a válaszokat!
az összes tabi vény köteles. Még a sürgősségi tabletta is. Mivel hormontartalmú. És ami hormontartalmú, legyen az spirál, hüvelygyűrű, stb. az mind mind vényköteles.
Mivel előtte ki kell, hogy vizsgáljon orvos, mert súlyos következményei is lehetnek az ilyen szerek használatának, pl, hogy az intenzíven fekszel egy trombózis miatt, arról nem is beszélve, hogy egy életre csúnya kék-zöld lesz a lábad!
Én már csak tudom, mert mikor legutóbb voltam az intenzíven, minden negyedik nő trombózissal feküdt az intenzíven, a hormontartalmú gyógyszerek miatt...
Teherbe lehet esni, sőt a spermicidek hatékonysága nagyon alacsony, pesszárium és naptárazás mellett érdemes használni, de csak ha nem gáz ha jön a baba. 5-ből 1 nő esik átlagosan teherbe egy éven belül emellett.
Fogamzásgátló tabletta mellett, amit az orvos ír fel, ez az arány sokkal kisebb, kb. 10 ezerből egy nő esik teherbe. Nagyon nem mindegy!
(A Pharmatex is egy spermicid, hiába állítja hogy nem!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!