Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan jött az a legenda,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan jött az a legenda, hogy a szűz pasik rosszabbak és tanítgatni kell őket?

Figyelt kérdés

Egyik lány ismerősöm összejött egy 27 éves sráccal akinek nem volt még barátnője se csók se szex nem volt még. Elmondása szerint erősen introvertált, félénk volt és nem sok lány tetszett neki, sokáig csak olyan lányok után futott akik nem viszonozták a közeledését, akiknek tetszett volna azok neki nem tetszettek. Aztán megismerkedett az ismerősömmel és végre kölcsönös volt a vonzalom. Semmi defektje nincs, boldogok és jobban kielégítette, mint az előző barátai akiknek már több kapcsolatuk volt már előtte.

Azért kérdezem, mert itt több rém történeteket hallok arról, hogy egy érintetlen srác azt se tudja mit kell csinálni, kb. 14 éves tini szintjén van és borzalmas az ágyban, ő meg pont az ellentétjét tapasztalta meg.

2017. jan. 25. 17:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Ezért bosszantó az általánosítás, de ezen az oldalon ez megy.

Én soha egyszer sem gondoltam azt, hogy a szűz fiúk rosszabbak lennének az ágyban.

2017. jan. 25. 17:44
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

Jó nagy vicc ez a kérdés.

Egy eset alapján számonkéred, hogy mások mit legendáznak :D

2017. jan. 25. 17:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Inkább példával alátámasztva leírja, hogy hülyeséget beszélnek az oldalon és ahelyett, hogy segítenék egymást itt az emberek, saját magukból kiindulva pocskondiázzák a másikat. Gusztustalan a válaszolók legalább fele itt sajnos...

21/F

2017. jan. 25. 17:51
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Van ilyen is meg olyan is, mindenre van példa, egy férfiban benne vannak az ösztönök és tudja, hogy kell valakit úgy megfektetni, hogy örök nyomott hagyjon ott még "távozás" után is :D
2017. jan. 25. 17:54
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
En egyetlen egyszer szexeltem még. Az a csaj akivel voltam, o akkor mar másodjára szexelt. En tanitottam őt szexelni😄 Szerintem nem csináltam rosszul mert annyira nedves volt vegig a két órahossza alatt, hogy csak ugy csurgott lefelé a herémen😄 23/F
2017. jan. 25. 17:56
 6/12 anonim ***** válasza:
60%

Egy példával támasztja alá.

Mások meg többel.

Másrészt teljesen logikus, hogy egy kezdő nem fog úgy szerepelni.

2017. jan. 25. 17:57
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

Ez ösztönös.... Egy kiéhezett szűz meg fog téged ugy pakolni ahogy csak akarod. Ha neg meg ia mutatod neki hogy mi neked a jo, akkor abbol meg mi baj lehet?

Az a nagyobb problema hogy pont a csaj nem tudja hogy mi a jo neki, emiatt megmutatni, tanitgatni se tudja😄

2017. jan. 25. 17:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Én az első szexnél is király voltam.
2017. jan. 25. 18:07
 9/12 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy személytől függ ki milyen. Aki önző saját élvezetére hajt az gondolom sose lesz jó szerető, aki arra törekszik, hogy mindkettőjüknek jó legyen az biztos jó lesz. És hát azt vettem ki a csajból, hogy volt benne törekvés és gondolom nagyon ki volt éhezve. :D
2017. jan. 25. 20:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Magunkhoz képest biztos hogy van mit tanulnunk olyasvalamiben, amit először csinálunk. Ez alól a szex sem kivétel. Ez nem legenda, hanem egy teljesen logikus következtetés. Sokan bénáznak ilyenkor, de nem csak azért, mert nincs rutinjuk, hanem mert túlságosan izgulnak. Ha az ismerősöd a barátnője szerint jó partner volt elsőre is, akkor az azt jelenti, hogy valószínű ezután csak még jobb lesz. Mert saját magához képest mindenki fejlődik, és az sem mellékes, hogy minden egyes alkalommal csak egyre jobban egymásra hangolódnak a párok. Már ha hajlandóak fihyelni egymásra.
2017. jan. 25. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!