Vannak itt jelen 18 éves, szűz lányok? Igaz a legenda, hogy léteznek? Miért vannak kihalóban? Most az a menő, hogy elvesszék minél gyorsabban? Hol találni ilyet?
Hát igen most nem vagyok menőőőőő, nem tudom ezen, hogy teszem túl magam .....:"D
1-es voltam
Mekkora baromság a világ! Mindenki rohan minden után! Először a mobiltelefon, aztán a notebook, utána a szüzesség elvesztése. aztán mindenki azt hiszi, hogy ez a legnagyobb probléma! De nem áll meg a folyamat: autó, ház, nyaraló, vitorlás, külföldi ház, külföldi élet, stb.
Miért kell ezek után rohanni? Miért nem lehet úgy élni, hogy nem nézem állandóan a másikat, hogy neki mije van?
A gyerekeimet is alig tudom leszoktatni ezekről a baromságokról.
44/F
Apuci69, tejesen igazad van! Az élet pont attól szép, ha minden pillanatát megéljük és élvezzük. Ha nem hisszük el, hogy a boldogságot a média által elfogadottnak és fontosnak, netán természetesnek vélt minták követése adja. Ha merünk szeretni, néha elesni, meglátni a szépet és nem félni attól, hogy nem vagyunk tökéletesek. Ha nem a trendet követjük, hanem az érzéseinket.
23/L
most az h 18 évesen nem szűz a csaj de pl előtte egyszer vagy kétszer szeretkezett fiúval mittomén 16 évesen (akkor már nem szűz), már dobnád?
nem akkora kincs az, persze 14 évesen még valóban korai...itt inkább azzal van a baj hogy a végleteket nézi mindenki amikor "százan" átmentek már a csajon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!