Vannak itt jelen 18 éves, szűz lányok? Igaz a legenda, hogy léteznek? Miért vannak kihalóban? Most az a menő, hogy elvesszék minél gyorsabban? Hol találni ilyet?
Szeretném azt a frontot erősíteni, hogy attól, hogy fiatalon elveszíti valaki, nem azért van, mert menő akar lenni.
Igen, nagyon fiatal, 14 éves voltam. Azóta is együtt vagyok (majdnem 5 éve) a barátommal, akivel történt, tehát igen, ráértem volna még bőven, és utólag épp ezért kicsit bánom, DE elmondom, én miért tettem. A médiából nekem az a része jött át, hogy mennyi lány van, aki nem szerelmes, részegen teszi meg egy buliban, vagy a srác részeg, vagy nem szereti és csak becsapta, azt mondta, szereti, hogy a lány engedjen, stb. Én szerelmes voltam, a fiú is szeretett (még most is így van mindkettőnk részéről), azt mondta, vár, ameddig akarom, meg is beszéltük, mit tartunk ideálisnak, belement, mondta, hogy nőgyógyászhoz is elkísér, megkapom még előtte a HPV oltást, stb. De annyira közel kerültünk egymáshoz, mindent meg tudtunk beszélni, egy hullámhosszon voltunk, tudtunk mindent a védekezésről, hogy előrébb hoztuk az időpontot. Minden körülményt megteremtett, vett virágot, feltett zenét, amiről korábban elejtettem fél szóban, hogy milyen romantikus, rendeltünk pizzát, ittunk egy-egy pohár finom pezsgőt, egyszerűen tökéletes volt. Belementem, mert azt akartam, hogy inkább olyannal történjen, akiről tudom, hogy szeretjük egymást akkor és ott, mint később bizonytalanságok között.
Anyukámmal is megbeszéltem, rajta kívül senkinek nem beszéltem erről, elmentem nőgyógyászhoz előtte, nem hencegtem vele, nem volt ez téma soha köztem és a barátnőim között.
Egyébként osztálytársnőimről tudtam szintén, a legnagyobb plázacica lányokról, egészen érettségiig egyikük vesztette csak el, mert ők is a biztonságérzetre vágytak, ami addig Nekik nem érkezett el, nekem pedig már igen.
Ismétlem, hosszú távú ismereteim birtokában, hogy együtt maradtunk a párommal, történhetett volna később is, de akkor és ott szerettük egymást, felkészültünk rá, tudtunk egymással kommunikálni, egy hullámhosszon voltunk, ezért nem fogom megbánni soha.
U.i.: Legjobb barátnőim közt van olyan, aki 19 lesz és még szűz, olyan is, aki 18 volt most és nemrég történt a szerelmével szintén, szóval igen, léteznek.
U.i.2.: Sajnos bizony én a kivétel vagyok, ami erősíti a szabályt, rengeteg ellenpéldát is tudok személyesen is, meg itt is olvasva, akik megteszik, de nem tudják azt sem, mit hová kell tenni, jönnek sírva, hogy megjött, de késett, biztosan terhesek, stb. csak megteszik, mert ... Hát, nem tudom, miért.
Szoboszlóról vannak 20-on túli szüzek?Lányok inkább.
Vagy a környékről,jó volna velük beszélni.
Én 25f vagyok nem undi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!