Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan jött az a legenda,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan jött az a legenda, hogy a szűz pasik rosszabbak és tanítgatni kell őket?

Figyelt kérdés

Egyik lány ismerősöm összejött egy 27 éves sráccal akinek nem volt még barátnője se csók se szex nem volt még. Elmondása szerint erősen introvertált, félénk volt és nem sok lány tetszett neki, sokáig csak olyan lányok után futott akik nem viszonozták a közeledését, akiknek tetszett volna azok neki nem tetszettek. Aztán megismerkedett az ismerősömmel és végre kölcsönös volt a vonzalom. Semmi defektje nincs, boldogok és jobban kielégítette, mint az előző barátai akiknek már több kapcsolatuk volt már előtte.

Azért kérdezem, mert itt több rém történeteket hallok arról, hogy egy érintetlen srác azt se tudja mit kell csinálni, kb. 14 éves tini szintjén van és borzalmas az ágyban, ő meg pont az ellentétjét tapasztalta meg.

2017. jan. 25. 17:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyrészről kicsit olyan lehet, mint minden hétköznapi dolog ami gyakorlást igényel. Mondjuk, szerintem túl van már ez témázva mindkét oldalon és sokszor ezek miatt cselekvőképtelenek.

Másrészt, egy fiatal agyilag érett, férfi, nő, már türelmesebb, megértöbb, és képes fejlődni elméletbe is.

A jogsim megszerzése után 2* vezettem városba volt 1-2 honap kihagyás a kettő között. Amásodik kör, én is éreztem sokkal olajozottabban mrnt mint az első, amit meg is jegyeztek hogy sokat fejlődtem... De hol és mikor, mikor nem gyakoroltam?! :)

2017. jan. 26. 11:16
 12/12 János Gilján ***** válasza:

Kérdező, ez nem olyan bonyolult dolog. Azért vagyok mondjuk én jobb egy szűz srácnál, mert a hátam mögött van 35 lány, 22 év szexuálisan aktív év, és egy 10 éves boldog párkapcsolat.

Egy szűz srác mögött mindez nincs meg.

Kb olyan a kérdésed, hogy miért mondják azt, hogy aki nem képzett futó az nem tud jól futni...

Van aki tehetségesebb futó és van aki nem annyira tehetséges, az viszont biztos, hogy aki képzi magát és sokat gyakorol az ügyesebb lesz, mint aki sosem foglalkozott vele.

Az említett példádban a srác figyelmes és kedves volt, ami valóban nagyon fontos alapot képez, de ettől még nem fog tudni első alkalomra úgy ráérezni mindenre, amihez amúgy évek és rengeteg próbálkozás szükséges. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki már X éve hancúrozik az feltétlenül jobb lesz, mint egy szűz, mert lehet, hogy az X év alatt az illető csak az önzést rögzítette magában és nem tanult meg kényeztetni. Azt viszont garantálom neked, hogy aki a sok-sok év alatt arra összpontosított, hogy tanuljon és ügyesedjen mind technikailag, mind energetikailag és az érzelmeit is jobban ki tudja fejezni a szexualitásában, az jobb lesz, mint egy szűz fiú, legyen az bármilyen tehetséges is...

2017. febr. 22. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!