Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfinak a nagymellűek jönnek be inkább?
Itt vagyok példának, nekem a kisebbek tetszenek.
23/F
Minden magyar ember totál zsíros brutál erősen csípős kajákat eszik és minden nőnek a fő kedvence a cézár saláta?
Pont ennyi féle az emberek ízlése is "mellfronton" van akinek a nagyobb, van akinek a kisebb jön be jobban.
Kérdező, nagyon jól mondod. A szerelem nem tesz vakká. Az incelség viszont vakká tesz. Bár ez sem igaz, csak az inceleknek mindegy...
Én nem vagyok mellmániás. A kisebbek és a nagyobbak közül is egyformán sok tetszik 😋
Ami nekem számít :
1) forma
2) és hogy az arányok jók legyenek
3) a csaj arca
4) testének többi része
5) bőre, hogy ne legyen karfiolos
6) körmei legyenek tiszták
7) egészséges legyen, ne legyen büdi sehol sem
8) bónusz: jellemzően ne műszálas cuccokat hordjon, főleg ne a puncija körül. Főleg ne egy bizonyos fajta bugyit
Aztán hogy alacsony vagy magas, milyen színű a haja, az milyen hosszú , a punciját szorteleniti-e vagy sem...
...nekem nem számít. Az igényesség nem a borotvában lakozik, hanem a zuhanyfejben és tusfürdőben. Főleg ha kitolja a napi kábelt. Olyankor érdemes mosakodni, nem egész nap szaros seggel ülni/állni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!