Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfinak a nagymellűek jönnek be inkább?
Figyelt kérdés
Mert különben miért zaklatnák/bámulnák folyton a nagymellűeket? Főleg a tiniket...2022. aug. 3. 18:05
11/35 anonim válasza:
Szerintem neked valaki nagyon megbámulta a melledet
12/35 anonim válasza:
Nekem a picike sokkal jobban tetszik.
14/35 anonim válasza:
Kicsiben és nagyban is az jön be, ha van természetes lógása és valahogy olyan egyedi. Nyilván az a legtökéletesebb, amikor valakinek nagyobb, tökéletesen feszes melle van, de az valahogy olyan túl tökéletes, megközelíthetetlen nekem (pszichésen).
15/35 anonim válasza:
A nagy mell nagyon sok szempontból hátrány.. Hátfájás, nincs melltartó nélkül ruha, megnehezíti az öltözködést, nem jó vele hason aludni és el kell viselni a bunkó emberek bambulását. De az utóbbi tiszteletlenségből fakad. Az hogy valaha zaklattak volna ez miatt.. Szerencsére nem. De az sem tapasztalom, hogy mindenki oda lenne ezért és ez így van jól. Igazából nem akarok előítéletes lenni, de nekem csak akkor bámulták, ha szándékosan kiraktam. Ilyenkor a nők általában nyafognak, hogy a pasik bunkók, de az igaz, hogy nem raknám kirakatba ha azt akarom,hogy ne vegyék észre :) és nagyon sok ilyennel találkozom.
16/35 anonim válasza:
Nekem kifejezetten a nagyon nagy mellűek jönnek be, és a rozoga nőket sem szeretem. A gömbölyű nők testében van egy olyan varázslat, amit egy vékony csajban soha nem találtam meg!
17/35 anonim válasza:
A nagy mell vonzza a tekintetet, akkor is ha nincs oda érte. Arra még egy hetero nő is sokszor felfigyel.
Meg ha ez igaz lenne, akkor a kis mellűek sokkal nagyobb arányban lennének egyedülállóak.
18/35 A kérdező kommentje:
17: nem úgy volt, hogy a szerelemben ez nem számít?
2022. aug. 3. 20:58
19/35 anonim válasza:
Ha minden pasinak a nagymellű nők jönnének be, már kihalt volna az emberiség fele!
20/35 anonim válasza:
Hülyeség! Egy nő nem csak két ciciből áll! F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!