Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagymellű lányok, szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagymellű lányok, szoktatok ilyesmit?

Figyelt kérdés

Van úgy hogy nagyon büszkének érzitek magatokat, hogyha strandon elmentek egy kismellű lány mellett? Szoktátok így méregetni magatokat és büszkének lenni miatta?

Őszintén leírhatjátok, illetve írhattok konkrét szituációt is

2022. szept. 30. 12:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Ilyen is csak a pasik fejében fordulhat meg.
2022. szept. 30. 12:16
 2/17 anonim ***** válasza:
85%

A kis mellűek eléggé szoronganak a nagymellű lányok mellett. Vannak szintjei ennek a dolognak. Azok akiknek egyáltalán nincs azok vannak ki a legjobban. Akiknek van, de kicsi, formâtlan, aszimmetrikus azok következnek ezután. Majd akiknek van, de pl a mellbimbójàt szégyelli pl extra nagy bimbòudvar vagy húsos bimbó.

Vannak a közepes méretű átlagosan szép mellűek vannak akiknek van és gyönyörűek is tartják (őket irigylik sokan) ritka akinek nagy vagy nagyon nagy van és szép is, de az a király. Vannak a nagy lògòs, a nagy és aránytalan mellűek na ők kb annyira szégyellik magukat, mint akinek kicsi és formâtlan van. Annyi, hogy a nagy az ruhában tud mutatós lenni

2022. szept. 30. 12:20
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam, sőt örülnék is neki, ha nekem is kisebb lenne.
2022. szept. 30. 12:22
 4/17 anonim ***** válasza:
25%
Ez alap, bárki bármit mond vagy pontoz is. Lehet, hogy a dolog nem tudatos, tehát egy szép nő sem okvetlenül gondolja végig, hogy igen, én sokkal szebb vagyok, mint a barátnőim, mindenki engem néz meg, engem akar, stb. De ha egy lány társaság együtt megy bulizni, ahol van 2 A kosaras meg egy D kosaras vékony csaj, ott a D kosaras igenis azt fogja érezni, hogy ő a hercegnő, az alfanőstény
2022. szept. 30. 12:43
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
Alfanőstény...ilyet is csak valami pirulás emberke írhat.
2022. szept. 30. 12:48
 6/17 anonim ***** válasza:
17%
#4: LOL, semmit sem tudsz a nőkről :D
2022. szept. 30. 12:55
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem is alfa nőstény, de mindig van a társaságban akire jobban irigyek a többiek
2022. szept. 30. 12:56
 8/17 anonim ***** válasza:
40%
Tökmindegy, hogy hogyan lovagolunk a szavakon, a jelenség a lényeg.
2022. szept. 30. 13:05
 9/17 anonim ***** válasza:
50%
Bárki is írhat bármit, a kismellű Nő ellenfele, vetélytársa a nagymellű nőnek. Ez mindíg is így volt és lesz is. Lehet a szép nőt és a kevésbé szép nőt viszonyítani egymáshoz vagy bármely más előnyös és előnytelen tuladonságokkal szembeállítani a nőt a nővel, de a mérvadó az, hogy mennyire kívánatos a pasinak.
2022. szept. 30. 13:05
 10/17 anonim ***** válasza:
64%

#9: ez már csak azért is kamu, mert nem minden pasi számára a nagy mell a vonzó, rengetegen pont a kicsi de formás melleket preferálják.

És a nők részéről is baromság a felvetés, mert rengeteg nagymellű nő van, aki kisebbet szeretne...

Bárki is írhat bármit, fogalmatok sincs a nőkről. :D

2022. szept. 30. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!