Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfitársak! Éreztétek-gondolt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabó.Jani kérdése:

Férfitársak! Éreztétek-gondoltátok már úgy, hogy a párotok egy másik hajszínnel még szexisebb lenne?

Figyelt kérdés

Feleségemnek középbarna haja van. Sokszor fantáziálok arról (még szeretkezés közben is), hogy mennyivel szexisebb lenne vörös hajjal. Arra lennék kíváncsi, hogy mas ferfi is szokott-e igy lenni ezzel, vagy ez csak az én vagyok ilyen ostoba.

(Mar kertem a nejem, hogy fesse be a haját, persze juszt se teszi meg.)

2022. szept. 29. 06:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

20! És akkor mi van? A kérdezőnek az jön be, akkor küzdjön meg érte!

(A szőke amúgy nem olyan vészesen ritka, mint a vörös.... Szőkét nem kellene annyit keresni, igaz sok szőke idővel bebarnul. De mondjuk itt pont a top, ami izgatja a kérdezőt, szóval vöröset kell keresnie, és bevágódni nála.)

2023. márc. 20. 07:57
 22/27 anonim ***** válasza:
Számomra úgy lenne a legszexibb, ha kopaszra nyíratná a fejét 😍 (de sajnos még a rövid hajról sem akar hallani).
2023. jún. 18. 13:41
 23/27 anonim ***** válasza:
Vidd el fodrászhoz, vegyetek ki egy szabad napot, mondd meg neki hogy meghívod egy wellness napra és örülnél ha vöri lenne :) utána rózsa, vacsora, azt utána megkapod a programot estére amit szeretnél egy egy dögös vörössel :)
2023. nov. 2. 07:56
 24/27 anonim ***** válasza:

Vörösre festi mert úgy "dögösebb"nek érzi magát.

Szerencsére mivel nem azaz eredeti,egész jó. De azért mégis enyém volt a szexi szöszi,aki azért hiányzik.

2023. nov. 3. 14:12
 25/27 anonim ***** válasza:

Gondoltamrá.

Ő is gondoltrá régen, és megmutatta milyen rossz gondolat volt.

2024. ápr. 22. 17:37
 26/27 A kérdező kommentje:

Kedves 25!

Én nagyon boldog lennék, ha a feleségem 1x megmutatná nekem is, h milyen rossz gondolat volt, de arra sem hajlandó.

:-(

2024. ápr. 23. 08:33
 27/27 anonim ***** válasza:
#26 Ennek örülj mert lehet hogy nagyon rossz volt.
2024. ápr. 23. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!